Délmagyar logó

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 12°C | 22°C Még több cikk.

Gyászolnak Gáspárék

Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mi történt, de az állatnak olyan súlyos sérülései voltak, hogy el kellett altatni.

Sokkos állapotban találtak rá a Gáspár család kutyájára, Buksira. Egyelőre nem lehet pontosan tudni, hogy mi történt, de az állatnak olyan súlyos sérülései voltak, hogy el kellett altatni.

Buksi tavaly lépett be először a Gáspár család, és közvetve több millió magyar életébe. Az addig szinte ismeretlen kutyafajta, az „akita" egycsapásra népszerű lett, az emberek szinte megrohamozták a tenyésztőket, mindenki ilyen kutyust szeretett volna. Az elmúlt hónapokban szinte minden mozdulatát figyelemmel követhettük, egészen a mostanáig.

Azt, hogy pontosan mi történt, még nem lehet tudni. Az azonban biztos, hogy Buksira néhány méterre egy vasúti töltéstől, egy építkezésen találtak rá sokkos állapotban. A kutya olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az állatorvos az altatás mellett döntött. Az, hogy valaki szándékosan elrabolta és kikötözte a kutyát, még nem bizonyított, de a sérülésekből adódóan többen állítják, hogy nem zárható ki az idegenkezűség sem.

A családot megrázta a hír, és a szülők úgy döntöttek, hogy Virágnak még nem mondják el, hogy mi is történt. Győzikére és családjára az utóbbi időben amúgy is rájár a rúd, hiszen legutóbb éppen a családfőt támadták meg. Ez azonban már túl sok volt nekik, hiszen a mostani eset olyan, mintha egy családtagot veszítettek volna el.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Önkormányzati párttá vált a Fidesz”

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom