Délmagyar logó

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 15°C | 25°C Még több cikk.

Gyerekdivat

Idén a divatosan öltöztetett kicsinyek meztelen karokkal szaladgálnak, ujjatlan pólóban, de ez alá fel lehet venni egy hosszú ujjút is, ha hűvösre fordul az idő – olvasható az egyik szakmai divatlapban.
Friss színek, felnőttes motívumok, feliratok, rátétek, ujjatlan póló kapucnival és hasonló bohóságok jellemzik a gyerekdivatot, amely csak ritkán engedi meg azokat az édes rózsaszín romantikus ruhácskákat, amelyekbe oly szívesen öltöztetnék egyes mamák a kislányokat.

A fodrok, a virágminták, a lépcsőzetes szoknyák és bájos kis nyomatos pólók mindazonáltal ma is nagyon kedveltek a kislányok és mamáik körében, mert ilyenkor még főleg a felnőtteket kell megnyerni, és ezt nem felejtik el a világ gyermekruha-kereskedői.

A 10–14 év körüliek bájosak az újra divatos „intézeti" avagy college jellegű holmikban, amelyek lényege a csíkos minta, a különféle rávarrt, az iskolára utaló hímzések, a színes, mintás nyakkendő, és a blézer mint főszereplő – mindez fehérben, pirosban, vagy akár sárgában, szürkében és kékben, a matrózstílust idézve. A sportos holmik keverése a romantikusokkal általában nagyon népszerű.

A megfelelő cipőre külön felhívja a figyelmet a DivatMarketing, amely a német Textil Wirtschaft trendjét adja közre. Nemcsak egészségügyi szempontból fontos a lábat jól tartó, lehetőleg normálisan szellőző, nem műanyagból készült cipő, hanem azért is, mert a kopott edzőcipő állandó, mániákus hordása külföldön már a múlté.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Honvédségi logisztikai központok

Az országban működő logisztikai központokból tíz vonható be a honvédelmi feladatok ellátásába. Ezek… Tovább olvasom