Délmagyar logó

2018. 04. 24. kedd - György 13°C | 25°C Még több cikk.

Gyerekek raboltak ki egy 11 éves fiút

Két gyerek vert meg és rabolt ki egy 11 éves fiút a Szabolcs megyei Kölcsén. Az ügyben a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság rablás miatt indított eljárást.
A rendőrségen csütörtökön a megvert fiú apja tett feljelentést, mert gyermekét két másik gyerek bántalmazta kedden az utcán, majd elvették kétszáz forintját.

A nyomozás adatai szerint a fiút a 9 és 11 éves ismerőse már előző héten is bántalmazta, akkor 500 forintot vettek el tőle. A megvert kisfiú mindkét alkalommal könnyű sérüléseket szenvedett. Mivel a fiú támadói még nem töltötték be 14. életévüket, nem lehet őket gyanúsítottként kihallgatni. A rendőrség értesítette a gyámügyi szakembereket - közölte Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Olvasóink írták

 • 13. maradando 2009. május 30. 03:15
  „12.
  benneteket=akik nem értik meg a nézeteit
  sorok között= átsiklani az általa fontosnak tartott dolgok felett
  akasztunk de n..= kiadni magunkból az indulatokat bármi áron
  szönyegbombázás= ENSZ zászló alatt /szláv /etnikai konfliktust lerendezni
  flexnake=zseni+ géniusz? -azt azért már nem !
  Egyébként ez nekem se az én napom apátfalvi-kissebségikeménységű-gyerek.
  Továbbra se vegyél semmit a szivedre.”
 • 12. apátfalvifaszagyerek 2009. május 30. 01:32
  „Nem hiszem hogy annyira rejtett mondanivalóról lenne itt szó, tisztelt Maradando! Különben is, ez egy fórum, nem kell itt a sorok között olvastatni a hozzászólóknak (bár ismétlem, nem hiszem h Flexsnake egy meg nem értett zseni, egy géniusz, akinek rejtett üzeneteire csak későn jött rá a szerencsétlen utókor, nem kell itt a sorok közé rejtett hatalmas igazságokat keresgélni). A "benneteket" alatt mit értesz, ha szabad kérdeznem? Egyetlen egy, megismétlem, egyetlen egy hsz-em se volt rasszista színezetű, sőt, ha megfigyelted eddigi kommentjeim alapján, én nagyon utálom a szélsőjobbot, a neonácikat, újfasisztákat, hungaristákat, meg az efféléket. Még engem osztottak le 1*, amikor azt akartam, h vmi vén náci háborús bűnöst akasszanak fel, de gyorsan. Szóval elhiheted, hogy én nem tartozom egyik szélsőség közé sem, mélyen elítélem őket. Tehát a "benneteket" alatt nem tom, h mit értesz. A cikkhez meg hogy jön ide az, hogy "akasztani akarunk, de nincs is meg a bűnös"? Nem beszéltem én itt akasztásról, verjék meg ezeket a kutyafattyakat ájulásig, akkor többé nem csinálnak ilyet, azt elhiheted. Ezek a férgek szabadon garázdálkodhatnak, és sajna nem büntethetők. Ezt utálom én, legalábbis ehhez a cikkhez kapcsolódóan. Mindegy, hogy romák voltak-e a tettesek vagy magyarok, tőlem svédek is lehettek vna, a kemény büntetés a rohadt bűnözőknek kijár, főleg ezeknek, akik már a fiatalkorú pályafutásukat is bűnözőként kezdik... mi lesz velük pl. 15-20 év múlva? Amikor én, bármelyik cikknél akasztást, vagy a halálbüntetés bármely válfaját követelem, akkor megvan a tettes, és nem azért követelem a halálát, mert esetleg roma, hanem mert tetves gyilkos. A gyilkosoknak pedig halál jár, a különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkosságért pedig különös kegyetlenséggel elkövetett halálbüntetés. Különben vicces, h ezt pont 1 ilyen cikknél mondod pont Flexsnake-ről, aki nem 1szer követelte már a halálbüntetést, és a büntetések drasztikus szigorítását, úgyhogy ezt nagyon jól időzítetted :D. Egyébként meg Magyarország szőnyegbombázásának kívánságán nem sok mindent lehet félre érteni...”
 • 11. maradando 2009. május 30. 00:21
  „10.
  Flexi nem a hazáját utálja hanem benneteket! Nem tudtok a sorok között olvasni amit leír.Ne várjátok el tőle,hogy nyiltan cigányozzon,vagy rasszista kijelentéseket tegyen.Nem valna rá! /Akasztani akar mindenki de még nincs is meg a bűnös!/ Szerintem ez zavarja. Nem tisztem védeni másokat ,de néha kijár neki ez is.”
 • 10. apátfalvifaszagyerek 2009. május 29. 23:45
  „flexsnake, nem értem, hogy hogyan utálhatod ennyire a saját hazádat, népedet. Ne haragudj, de szerintem te vmi agyi betegségben szenvedhetsz... most ezt tényleg nem b*szogatásból mondom, de egy magyar, aki ilyet ír, hogy "remélem le szőnyegbombázzák Mo.-t" az tuti nem ép. Sok ember más országnak se kívánná ezt, nemhogy a saját hazájának...

  A cikkhez: A 14 éven aluli gyerekeknek persze nem halálbüntetést kell adni, de mondjuk ájultra ostorozás???? hmm..??? A k.cs.g EU meg mennyire elítéli a halálbüntetést... SZÁNALOM & IDIOTIZMUS!!!!!”
 • 9. flexsnake 2009. május 29. 22:09
  „8. az sincs a cikkben hogy magyar állampolgárok, nem értem miért lenne ez egyértelmű.
  Nem lehet egy afrikai maliról vagy görög? Amit te itt beleszőttél az egy szimpla cigányozás. Amivel azt éred el, illetve már a társaid elérték, hogy kezelhetetlen lesz a helyzet. Csak hajrá. Én itt grönlandon várom hogy egymásnak ugorjatok és akkor fogok pezsgőt bontani mikor szőnyegbombázzák majd az egész országot. Akkor majd elgondolkozhattok rajta hogy ki küldte a repülőket. Nem, roma meg nem fehér hanem kék. Csak setétkék ;)”
 • 8. luckydevil68 2009. május 29. 21:08
  „:) flex nem azt írtam én is, hogy magyar állampolgárok voltak?”
 • 7. flexsnake 2009. május 29. 21:00
  „6. mert semmi köze a történethez.
  A legkegyetlenebb bűncselekményeket katolikusok követik el. Minden második gyilkos meg volt keresztelve. És látsz ilyet hogy azt mondják : lásd ismét keresztények, loptak, csaltak , gyilkoltak? Nem látsz mert nincs párhuzam közte. A bűnbakkeresés egy baromság. A tettéért mindenki maga felelős.”
 • 6. luckydevil68 2009. május 29. 19:40
  „Nem cigányok, bodzázásból és vasazásból élő magyar állampolgárok.
  Ha azt mondod cigányok rasszista vagy.”
 • 5. katcsi 2009. május 29. 17:44
  „a mars téren ez mindennapos
  a lestyán család mindennap eztcsinálja
  csak a rendörség tehetetlen velük szemben”
 • 4. dodó 2009. május 29. 17:25
  „Fogy a magyar! (tegnapelőtti hír a DM-ben)

  A férgek szaporodnak! (mai valóság)”
 • 3. Zs 2009. május 29. 17:17
  „1. Otaku
  Mert felesleges leírni. Úgyis tudja mindenki, hogy nincs cigánybűnözés és így ha mégis a nevezett etnikum tagjai tették volna, akkor az természetesen szerepelne a tudósításban. :DDD”
 • 2. maradando 2009. május 29. 14:10
  „Ennek csak szegeden van hír értéke ! Megyénkben megközeliti közbiztonság a 90%-ot. /REMÉLEM a hir igaz!/
  Borsodban naponta történnek "fiatalos diákcsnek" úgy mint a levegő vétel!”
 • 1. Otaku 2009. május 29. 13:19
  „Itt is megkérdezném -ártatlan, naiv, csészealj méretű kiskutyaszemekkel-, hogy miért is nem fontos az elkövetők etnikai hovatartozásának nyilvánosságra hozatala, miközben ez máááááás hírekben különös módon mégis kiemelt jelentőséggel bírt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olaszliszka: 97 évet osztott ki a bíróság

Összesen kilencvenhét évet és egy életfogytig tartó büntetést osztott ki a bíróság első fokon az olaszliszkai gyilkosság nyolc vádlottja között. Tovább olvasom