Délmagyar logó

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Gyermekek, szülők öröme

Mosonmagyaróváron, a Bolyai-iskola alsó tagozatos részlegében sok felnőtt és még több gyermek arcán volt igazi, őszinte mosoly a közelmúltban. Ünnepélyes keretek között adták át az iskola szülői közösségének kezdeményezésére és támogató segítségével elkészített, három elemből álló, uniós szabványoknak megfelelő játszóteret.

Az idei tanévben papírgyűjtésből, farsangi és jótékonysági bálból sikerült közel 900 ezer forintot összegyűjteni, amely a fából készült eszközök megvásárlására volt elegendő. Köszönettel tartozunk Bertalan Attilának, az Épfu ügyvezető igazgatójának, aki a földmunkák kivitelezésekor nagymértékű anyagi támogatást és halasztott fizetési lehetőséget biztosított a szülői közösségnek.
Az intézményben tanuló gyermekek szülei köszönetüket fejezik ki Reinerné Kiss Zsuzsának, a szülői közösség elnökének, aki sok időt és energiát fordított a megfelelő játszótéri eszközök kiválasztására és a megfelelő anyagi források felkutatására. Szintén köszönet illeti meg Békésiné Pintér Marikát, Varga Bálintot, akik munkájukkal erősítették a törekvést.
Az átadás ünnepélyesebbé tételét több szülő segítette kisebb-nagyobb meglepetésekkel. Aki egy kicsit is hozzájárult a játszótér megvalósulásához, igazi örömöt akkor érezhetett, amikor a gyermekek birtokukba vették azt. A gyermekek öröme a szülők öröme is.
Kovács Lászlóné szülő, Mosonmagyaróvár

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jó ára lehet a fokhagymának

Félő, hogy idén sem lesz megfelelő piaci ára a fokhagymának, pedig a körülmények hosszú évek óta… Tovább olvasom