Délmagyar logó

2017. 11. 21. kedd - Olivér 1°C | 8°C Még több cikk.

Gyertyát és ragasztót loptak a gyárból

Sopronban a Somfalvi út egyik gyárából ismeretlenek gyertyát és ragasztót tulajdonítottak el közel 90 ezer forint értékben. A bejelentést követően a rendőröknek sikerült elkapniuk a tetteseket, egy 29 éves recski és egy 42 éves múcsonyi férfit. Ellenük lopás miatt büntetőeljárás indult.

Feszegették a Tűztorony ereszcsatornáját

Lakossági bejelentés érkezett, hogy a Tűztorony réz ereszcsatornáját feszegetik. A rendőrök elfogtak és előállítottak egy 31 éves hajléktalan személyt, aki addigra már mintegy 2 méteres darabot leszakított az ereszcsatornából: ezzel 37 ezer forint anyagi kárt okozott. Lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult ellene.

Betört az élelmiszerüzletbe

A soproni József Attila utcai élelmiszerüzlet kirakatát betörték és onnan cigarettát lopotak el. A rongálással együtt a kár több mint 80 ezer forint. A rendőrök elfogták a gyanúsítottat, egy 15 éves fiút. Ellene lopás és rongálás miatt tettek feljelentést.

Pénztárcát vittek el

Sopronban a vasútállomáson egy kétegyházi férfi hátizsákjából egy ismeretlen személy kiemelte a pénztárcát, amelyben 62 ezer forint lapult. Az ügyben lopás miatt ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás indult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem fogadta a venezuelai elnököt Tony Blair Londonban

A brit kormány teljes bojkottja mellett kezdte meg kétnapos, magánjellegűnek minősített londoni… Tovább olvasom