Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Gyirmót

1 (0) Bodajk-Siófok 0 (0)

Gyirmót, 350 néző. V.: Világi.


Sánta – László (Tóth A.), Pék, Szabó, Nagy L., Török (Hegyi), Poják, Károlyi (Németh L.), Tóth N. (Bieder), Korsós. Edző: Hannich Péter.
Kovács – Eugéne, Forgács, Tusori, Ladócki (Disztl D.), Telekdi (Homonyik), Kecskés, Köntös, Miklósvári (Pleván), Hegyesi. Edző: Hartyáni Gábor.
Gsz.: Tóth N.
13. p: Miklósvári átívelte a labdát a hosszú oldalon érkező Hegyesinek, aki öt méterről, nagy helyzetben elügyetlenkedte a lehetőséget. 37. p: Tusori kapu elé ívelt labdáját Sánta kiejtette, az Hegyesi elé került, ám másodjára a gyirmóti portás hárítani tudott. 40. p: Első nagy gyirmóti lehetőség. Eugéne hibájából Tóth N. iramodott a kapu irányába, majd 15 méterről óriási lövést küldött a léc fölé. 49. p: Nagy L. indításából Tóth N. futott fel a jobb oldalon, beadását Korsós a kapunak háttal állva ollózva küldte kapura, Kovács kapus azonban hárítani tudott. 77. p: Nagy L. hozta játékba egy pontrúgással Tóth N.-t és ő nagyszerű fejessel vette be Kovács hálóját. 1–0.
Az első félidőben a vendégek többet birtokolták a labdát, tudatosabb játékot produkáltak, és helyzetet is tudtak kialakítani. A második játékrészben egy másik Gyirmót volt a pályán. Felpörögve, harcosan futballoztak a hazaiak, s ekkor több gólt is lőhettek volna. Győzelmük megérdemelt.
Jók: Pék, László, Tóth N., Tóth A., ill. Kovács, Hegyesi, Tusori.
Hannich Péter: – A második félidei ragyogó játékunkkal több góllal is nyerhettünk volna.
Hartyáni Gábor: – Az első félidőben fölényben játszottunk, ekkor eldönthettük volna a mérkőzést. A végjátékban a Gyirmót volt a jobb.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lesznek megszorító intézkedések?

Tovább olvasom