Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 19°C | 33°C Még több cikk.

Gyirmót SE

4 (1) Integrál DAC 0 (0)

Gyirmót, 1500 néző. V.: Bede Ferenc.


Sánta – Pék, Radics, Kun, Némeht L., Nagy L., Török, Polyák (Horváth R.), Károlyi (Hegyi), Korsós, Tóth N. (László T.). Edző: Hannich Péter.
Molnár – Máté, Keszei, Fajkusz, Orovecz (Germán), Császár, Imrik, Kovács L. (Kovács H.), Laki, Oross, Czetti. Edző: Szapor Gábor.
Gsz.: Korsós (3), Tóth N.
Kiállítva: Keszei (28.).
Szépszámú közönség előtt kezdődött a városi rangadó. A kérdés az volt, hogy az utóbbi mérkőzéseken gyengélkedő Gyirmót vagy a lendületbe jött nádorvárosiak örülnek-e jobban a 90 perc után. A harmadik percben Tóth N. szöktette Korsóst, aki kapura húzott, kicselezte a kifutó Molnárt, lövése azonban célt tévesztve az oldalhálóban kötött ki. A 6. percben azonban már nagyobb szerencséje volt a gyirmóti kapitánynak. Ismét Tóth N. hozta őt játékba, s 6 méterről a felső lécre lőtte a labdát, amely aztán a gólvonalon belülre vágódott. 1–0. A 28. percben 10 főre fogyatkozott a DAC, ugyanis Keszei a gólra törő Nagy L.-t buktatta. A Gyirmót szempontjából jól kezdődött a második félidő. A 48. percben Tóth N. átjátszotta Kovács H.-t, majd 10 méterről laposan a hálóba talált. 2–0. A 71. percben Tóth N. harcos labdaszerzés után Korsóshoz játszott, aki közelről nem hibázott. 3–0. A 80. percben Germán lógott meg a jobb oldalon, belőtt labdáját Laki csukafejessel küldte kapura, de Sánta résen volt. A 83. percben Török, Horváth R., Korsós volt a labda útja, és a gólérzékeny Korsós most sem hibázott. 4–0.
Két jól felkészített együttes találkozójából a hazaiak kerültek ki győztesen, mert hatástalanítani tudták a DAC gólveszélyes támadóit, továbbá a középpályán – akár kis szabálytalanságok árán is – sikerült megtörni a vendégcsapat építkezését.
Jók: Korsós, Radics, Tóth N., Kun, Németh L., Károlyi, ill. Fajkusz, Imrik, Laki.
Hannich Péter: – Az első pillanattól kezdve maximális koncentrációval játszottunk. A gólkülönbség nem túlzott.
Szapor Gábor: – Az érthetetlen kiállítás eldöntötte a mérkőzést.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apadnak a területfejlesztési alapok

Egyetlen fillér sem lesz a területfejlesztési tanácsok alapjaiban jövőre, ha az Országgyűlés jelenlegi formájában fogadja el a költségvetési törvényt. Ez nagy érvágás lenne az önkormányzatoknak: a megyéből több mint százan 562 millió forintot kaptak idén a három kalapból. Ha a számok nem emelkednek, az azt jelenti, jövőre ezeket a pályázatokat ki sem írhatják a tanácsok. Tovább olvasom