Délmagyar logó

2017. 12. 17. vasárnap - Lázár, Olimpia -3°C | 4°C Még több cikk.

Gyirmót SE

1 (0) Moson-

magyaróvár 1 (1)


Gyirmót, 400 néző. V.: Herbály.


Sánta – Hegyi (Horváth R.), Radics, Kun, Németh L. (Bieder), Nagy L., Török, Polyák (Tóth A.), Károlyi, Tóth N., Korsós. Edző: Hannich Péter
Kovács K. – Puglits, Szabó G., Méry (Vida), Schafranek, Pálla, Godian (Világi), Sipos, Varga I. (Kocsis), Schmatovich, Burkus. Edző: Tiba Zoltán
Gsz.: Bieder, ill. Schafranek.
12. p: Egy visszapattant labdát Tóth N. közelről a kapusba lőtt.
25. p: Gólt szerzett a vendégcsapat. Schafranek a gyirmóti kaputól mintegy huszonöt méterre kihasználta Kun hibáját, kapura húzott és tizenkét méterről laposan a bal alsó sarokba lőtt. 0–1.
40. p: Károlyi beívelése után az előrelopakodó Kun a labdát a léc fölé fejelte.
63. p: Károlyi ívelt a kapu előterébe, Korsós nagyszerű fejessel továbbított, de labdája a felső lécet érintve a kapu fölé szállt.
70. p: Az erősödő gyirmóti nyomás következményeként Nagy L. beadását ismét Korsós fejelte kapura, de ez csemege volt Kovácsnak, ugyanis középre ment a labda.
75. p: Korsós mellel tette le a labdát Biedernek, aki a balösszekötő helyéről nagyszerű gólt lőtt a bal alsó sarokba. 1–1.
A hátralévő időben a hazai- ak mozgósították erőiket, és több helyzetet sikerült kialakítani, de a Puglits és Sipos által vezérelt mosonmagyaróvári védelem jó teljesítménye és nem kis mértékben a szerencse is hozzájárult ahhoz, hogy az esélyesebb Gyirmót otthonából „pontosan” távozhattak Tiba Zoltán labdarúgói.
Jók: senki, ill. Kovács, Schafranek, Puglits, Sipos.
Hannich Péter: – Negyvenöt perc kényelmes játék után felpörögtünk, lehetőségeink voltak a második félidőben, hogy fordítsunk, de nem sikerült.
Tiba Zoltán: – Gratulálok a csapatomnak, hiszen az esélyesebb Gyirmót otthonában jó eredményt értünk el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kaiser meghódítja a német piacot

Réti Attilát, a Kaiser Food Élelmiszeripari Kft.tulajdonosát a száz leggazdagabb magyar között… Tovább olvasom