Délmagyar logó

2018. 02. 24. szombat - Mátyás -3°C | 3°C Még több cikk.

Győr európai színvonalú város lesz

„ A Magyar Demokrata Fórum programjához négy év nem elég. Tíz év alatt Győr egy 150 ezer lelkes, európai színvonalú város lesz, új gazdasággal, megújult arculattal, európai életminőséggel” – mondta tegnap Szabó József polgármesterjelölt a párt kampányzárásakor.
Szabó József, a Magyar Demokrata Fórum (MDF) polgármesterjelöltje úgy fogalmazott: „A politikai elit öntelt, alkalmatlan, párbeszédre, alkalmazkodásra képtelen és hazug. Mi nem várhatunk az országos változásra.”
– Mi Győrnek egy saját utat ajánlunk, nem akarjuk, hogy lassítósávba kerüljön a város, ez a kor megítélésünk szerint a sikerorientáltság kora. Ehhez ajánljuk fel képességeinket és a győri polgárokat is mozgósítani kívánjuk a közéletben.
Szabó József szerint a gazdasági szerkezet megváltoztatására is szükség van. Győr az ipara mellett kiváló szolgáltatói, egészségügyi, kulturális és turisztikai központtá válhat a ré-

gióban.
– Nem kívánunk a városnak előnyt, de a hátrányos megkülönböztetést sem fogadjuk el – szögezte le Szabó József. A politikus hozzátette: a százmilliárdokat igénylő fejlődéshez tíz évre van szükség, addigra Győr európai színvonalú, új arculatú város lesz.
„ A Magyar Demokrata Fórum szerint a kampánycsend betartását és a kampány tisztaságát érintő négypárti egyeztetéssel ma újabb morális mélyponthoz érkeztünk el a magyar közéletben. Az MSZP és testvérpártja, illetve a Fidesz és testvérpártja arról írtak alá közös nyilatkozatot, hogy be fogják tartani a választás tisztaságára vonatkozó törvényeket. Ez olyannyira abszurd, mintha az autóvezetők arról állapodnának meg, hogy ezen a hétvégén be fogják tartani a KRESZ szabályait. Az MDF nem kívánt részt venni ezen a színpadias és teljesen felesleges eseményen” – mondta a győri sajtótájékoztatón Dávid Ibolya.
Az MDF-pártelnökkel készült interjút a 3. oldalon olvashatják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Most pedig jöhet a fülesleves

Bálokat, elegáns vacsorákat szoktak tartani a vásárhelyi Fekete Sasban, amely a legtöbb vendég… Tovább olvasom