Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Győr ügye az első

– Ismerőseim hívták fel a figyelmem, hogy a Borkai Zsolt lejáratását célzó szövegben – a nevem helytelenül, a dr. cím elhagyásával és „Schmitt”-ként írva – ajánlanak a győri választópolgárok figyelmébe. Kijelentem, hogy elhatárolódom mind a szórólap terjesztőitől, mind szerkesztőitől. Az ilyen akciókat teljesen etikátlannak tartom – kezdte tájékoztatóját dr. Schmidt Péter.

– Meggyőződésem, hogy a győri választópolgárok ilyen akciók nélkül is képesek pontosan felmérni, ki lesz a megfelelő polgármester a jelöltek közül – tette hozzá. Felhívta a figyelmet, hogy már nem számít függetlennek, hiszen a Pro Urbe Egyesület hivatalosan is őt nevezte meg polgármesterjelöltjeként. Mindkét oldalról, jobbról és balról is számít szavazatokra, mert úgy gondolja, hogy ő az, aki Győrött a jobboldalt a leghitelesebben képviselheti, hosszú ideje folytatott karitatív tevékenysége során számos baloldali szimpatizánst is megnyert már magának.
A Pro Urbe Egyesületet képviselő Ferenczy Tamás elmondta, az egyesület eddig minden mellett kiállt, ami Győr ügyét előbbre vitte, ezért áll most ki dr. Schmidt Péter polgármesterjelölt mellett is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ösztöndíj a külföldön tanulóknak

Külföldön tanulók és kutatók kaptak ösztöndíjat tegnap a megyeházán. A 2.800.000 forint alapítói… Tovább olvasom