Délmagyar logó

2018. 05. 23. szerda - Dezső 16°C | 27°C Még több cikk.

Győrben már videotelefonálhatunk

Vidéken elsőként mától Győrben is elérhető a harmadik generációs hálózat biztosította rendkívül nagy sávszélesség. Magyarán lehetővé vált a videotelefonálás. A Pannon mobil széles sávú hálózatának fejlesztése ezzel új szakaszba lépett. Vélhetően a többi szolgáltató is követi majd régiónkban őket.
– A Pannon vezető mobilszélessáv-szolgáltatóként Győrben elsőként építette ki a videotelefonálást is lehetővé tévő hálózatot – mondta Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója a Kisalföldnek a hétfői starttal kapcsolatban. – A mobil videotelefonálás a távközlés fejlődésének több évtizedes ígérete, ezért is öröm számunkra, hogy Győrben most három hónapig ingyenesen kínálunk egy olyan szolgáltatást, amelynek segítségével a felhasználók otthon, munkahelyükön vagy éppen az utcán járva élő képen láthatják is azt, akivel mobiljukon beszélnek – tette hozzá.
Az ország egyre nagyobb területén kiépített mobil széles sáv lényegesen gyorsabb mobil internetezést tesz lehetővé. Ezenfelül nagy adatátviteli sebességgel érhetők el a WAP-on a mobil videók, tévéműsorok, élő adások, letölthető zeneszámok, illetve a vállalatok beszéd- és adatkommunikációját új szintre emelő szolgáltatások.
Az erre alkalmas készülékkel rendelkező Pannon-ügyfelek Budapesten már tavaly június 15-e óta kipróbálhatják a mobil széles sáv által lehetővé tett videotelefonálást (ez a mobil széles sáv egyetlen olyan eleme, amelyhez mindenképpen UMTS-lefedettség szükséges). A Győrből indított hálózaton belüli videotelefonálások a bevezetést követően három hónapig díjmentesek a számlás előfizetők részére. Használatához nincsen szükség speciális SIM-kártyára.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Motorosbemutató a fogyatékkal élőknek

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom