Délmagyar logó

2017. 03. 24. péntek - Gábor, Karina 10°C | 21°C Még több cikk.

Győri az év edzője és a legjobb ifi is

Az országos pontversenyt a második helyen zárta a Győri Víz-

ügy-Spartacus Evezős Klub. Győri lett az év ifjúsági versenyzője és az év utánpótlásnevelő edzője.

Evezés

Remekül szerepelt idén a Győri Vízügy-Spartacus Evezős Klub, ugyanis az eredményességi mutatók alapján az országos listán a második helyet foglalja el. Valamennyi korosztályos válogatottat tekintve tíz győri versenyző kapott meghívót, s a többségük élt is a lehetőséggel. Az olimpiai reménységek versenyén egy első és egy második hely, az U23-as világbajnokságon Szekér László révén egy negyedik hely, az ifjúsági vb-n pedig egy nyolcadik és egy tizenkettedik hely érdemel említést.
Écsi Antal vezetőedző: „Úgy érzem, teljes mértékben túlteljesítettük az elvárásokat mind a hazai, mind pedig a nemzetközi

viadalokon. Külön öröm, hogy a szakemberek döntése értelmében tőlünk került ki a legjobb utánpótlásnevelő edző és a legjobb ifjúsági evezős is.”
Előbbi díjat Halmainé Mészáros Éva kapta, míg az utóbbi elismerés Samu Szilárdnak jutott, aki a közeljövőben veheti majd át a kitüntető címet.
A jó időnek köszönhetően a versenyzők még a vízen is tudnak edzeni, de már inkább a tanmedencében, az ergométerpadon, valamint a tornateremben készülnek a győri evezősök a jövő évi megmérettetésekre.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

„ Önkormányzati párttá vált a Fidesz”

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom