Délmagyar logó

2017. 11. 17. péntek - Hortenzia, Gergő 6°C | 9°C Még több cikk.

Győri háttér a Megasztárban

A Megasztár c. show-műsor a Mafilm Zrt. műtermében zajlott, amelynek korszerűsítésében egy győri cég is részt vett.

Hónapokig drukkolt egy egész ország a Megasztár versenyzőinek. Az ismert televíziós show-műsor a Mafilm Zrt. budapesti, hatalmas műtermében zajlott.  Amikor a képernyőn feltűnt az ismert stúdió, egy győri vállalkozás, a Cothec  Energetikai Szolgáltató Kft. ügyvezetője, Prugberger János elégedetten hátradőlt székében. Volt rá oka...

– 2003 tavaszán a Mafilm keresett meg bennünket, hogy Római úti telephelyükön az irodákat, műtermeket, stúdiókat magában foglaló épület együttes fűtésrendszerét korszerűsítsük. Miután cégünk öt éve az egész ország területén ilyen megbízások teljesítését vállalja, örömmel vettük a filmgyár kérését, és még abban az évben elvégeztük a feladatot. A téli hónapokban kezdődött Megasztár című műsor ideje alatt  éreztem némi büszkeséget, hogy a versenyzők biztosan nem fáznak, hisz a mi fűtőrendszerünk biztosítja a megfelelő stúdió-hőmérsékletet.
Südi Miklós, a Mafilm műszaki vezetője elégedett a megújult filmgyári fűtőrendszerrel.

– Mindig vonzó, ha valaki úgy tud felújításba kezdeni, hogy nem kell a saját erőforrásaira támaszkodnia. A győri céggel történt 12 évre szóló megállapodásunk értelmében nekünk csak a hőmérőket kell figyelnünk az épületekben, mert a felújítás finanszírozásától a kazánok ügyeleti rendszerének biztosításáig mindent maguk látnak el. Mi, akik emlékszünk a Mafilm hideg, rosszul fűtött helyiségeire és a magas fűtésszámlákra, most nyugodtak vagyunk.

Nem tudok üzemzavarról, mert az automata berendezések SMS-t küldenek a kazánt felügyelő szakemberhez, s mi, az épületek használói gyakorlatilag  természetesnek vesszük, hogy minden helyiségben megfelelő a hőmérséklet. Lassan már azt is elfelejtik az itt dolgozók, hogy hol, merre vannak a kazánházak. Európai cégtől európai megoldást  kaptunk. Éppen ezért a Fóton lévő kétezer négyzetméteres műtermünk fűtésrekonstrukcióját is a Cothecre bíztuk. Az biztos, hogy  mafilmes berkekben a győri cég neve már  jól cseng.   

A Megasztárban már minőséget nyújtó cég képviselőjétől úgy tudjuk, ők is gondolkodnak azon, hogy indulnak a Kisalföldi Presztízs Díj pályázatán. Sőt, vállalkozó barátaiknak
is javasolják ezt.

www.presztizs.kisalfold.hu!
Ön se maradjon le a régió legnagyobb
nyilvánosságot biztosító díjáról!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sportfogadási őrület a világbajnokság alatt

3,3 milliárd forinttal is több pénz foroghat a sportfogadási piacon a németországi… Tovább olvasom