Délmagyar logó

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 1°C

Gyorsított eljárással ítéltek el egy prostituáltat

Gyorsított eljárással 15 nap elzárásra ítélt a Debreceni Városi Bíróság egy 20 éves hajdúhadházi prostituáltat, aki Debrecenben a nagyerdei védett övezetben folytatott hasonló tevékenysége miatt már volt büntetve - közölte a debreceni rendőrkapitányság hivatalvezetője kedden.
Juhászné Kiss Katalin rendőr őrnagy elmondta: a 20 éves nőt még pénteken állították elő a rendőrök tiltott kéjelgés miatt. Az ellene folytatott eljárás közben kiderült, hogy már februárban is előállították hasonló szabálysértés miatt, akkor hét nap elzárást kapott.

A debreceni Nagyerdő védett övezetében, a 4-es számú főút Nyíregyháza felé kivezető szakaszához közel rendszeres a tiltott prostitúció. A rendőrség összehangolt és következetes munkával igyekezett évek óta fellépni ez ellen, így 2009-ben először érezhetően visszaszorult a prostituáltak száma - tette hozzá.

A hivatalvezető közlése szerint, míg 2008-ban 443 személyt állítottak elő tiltott prostitúció miatt, addig tavaly csak 264-et. A gyorsított eljárással elítéltek száma és a kiszabott elzárás időtartama csaknem a felére, a pénzbírság pedig harmadára esett vissza tavaly 2008-hoz képest.

Olvasóink írták

  • 2. nyomdasz63 2010. április 20. 15:22
    „A "magánakvaló" qrva ! Hát mé nem adta le a /szokásos/jutalékot ?....Vagy a stricije ? Vett vóna példát Szegedről !”
  • 1. KolompárRómeó 2010. április 20. 12:49
    „Példás eljárás! Princz, Cuslág és a többi elftárs ügyét mikor zavarják már le gyorsítva?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Összeütközött egy villamos egy szemetes autóval

Kisiklott egy villamos, miután összeütközött egy szemetes autóval kedden korán reggel a fővárosban -… Tovább olvasom