Délmagyar logó

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 8°C | 18°C Még több cikk.

Győzi hajót vett

Tavaly nyáron letette hajóvezetői viszgáját, így azóta engedéllyel száguldozik a Dunán új szerzeményével.

A hajó bérlését mostanra megunta, így nem kevés pénzért vásárolt magának egyet. 

- 22 millió 400 ezer forint volt. De lízingeljük, úgyhogy sokan örülhetnek, hogy hát a gyerek hajót vett, dehát részletre vettük - mondja a showman.

Győzi álmainak tárgya most még letakarva áll a kikötőben, mert a rapper azt akarja, hogy Bea asszony élőben lássa először a családfő legújabb szerzeményét

- Két dologtól félek. Vagy örül neki, hogy jó vásárt csináltunk, vagy pedig az, hogy jaj, má’ megint mire költöttél. Meg mondom őszintén, én örülök neki.

Bea asszonyról köztudott: inkább egy butikban tölti szabadidejét, minthogy Győzővel hajókázzon. Elképzelhető, hogy a családanya a tőle megszokott módon fogadja majd a meglepetést, mert ami Győzikének olcsó, az Beának drága. 

- Az, hogy valaki kijön a vízre és hajókázik, azt lehet drága és nem drága

dolognak is nevezni. Valakinek ez a hobbija és valaki ezt szeretné csinálni.

Győzikének ezek szerint semmi sem drága. Kivéve az, amit felesége szeretne megvenni. A pénz körüli vita a mai napig állandó napirend a családban.

- Szoktam neki adni természetesen, amennyit egy asszony érdemel. Az assszonyt soha nem szabad elkényeztetni. Az asszonynak soha nem szabad sokat adni. Az asszonynak mindig annyit kell adni, amire azt mondja, hogy ez kevés - magyarázza.

Nos, ember legyen a talpán, aki érti ezt az összefüggést. Győzikéről sok mindent lehet mondani, egyet biztosan nem: hogy nem egy matekzseni. Fillérre pontosan tudja, mennyi pénz van a zsebében, vagy a bankszámláján. 

- Jelenleg tizenhétezer. Pillanat már is megmondom. A bankegyenlegem 17.494 forint. Ennyi az össz vagyonom.

Ha valóban ennyi a megtakarított pénze a salgótarjáni showmannek, akkor nem sokáig örülhet hajójának. Talán elfelejtette, hogy a törlesztőrészletet időben kell fizetni még neki is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hogy vélekedik a VOLT Fesztiválról?

Tovább olvasom