Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Győzike apját megtámadták

Győzike édesapjának a 72. percben történt incidens miatt menekülnie kellett a pályáról.

Id. Gáspár Győző
Szurkolni ment Gáspár Győző, Győzike édesapja a kisbágyoni futballmeccsre, ahol szponzorált csapata, a Magyargéc játszott. A 72. percben történt incidens miatt azonban menekülnie kellett a pályáról.
 
A Kisbágyonban rendezett, barátságosnak induló harmadosztályú futballmeccsnek – 1-1-es állásnál – a rendőrök érkezése vetett véget.

 Az első perctől fogva provokálták a magyargéci csapatot, állítják a vendégek hívei. Elnökük, Rácz István is úgy látja, hogy igazságtalanul bántak velük, amikor rájuk küldték a rendőrséget, sőt azt gyanítja, hogy a csapat feljutását akarják így megakadályozni.

 – Csúnya dolgokat kiabáltak be, cigányoztak, a csapatkapitány családját elmondták mindennek. Amikor már nem bírta elviselni a sértéseket, leköpte a provokálót. Nyilvánvaló, hogy az irigység játszik közre. Azért kötöttek belénk, hogy mi húzzuk a rövidebbet. A játékosokat is elkezdték igazoltatni, ez felháborító! 

 Győzike édesapja, aki a Magyargéc szponzora, attól fél, legközelebb a lakásából fogják kirángatni.

 – Megfélemlítettek minket, már azzal is, hogy tíz kocsival jöttek ide, fegyverrel, gumibottal kutyákkal. Nem értem, mi indokolta, hogy ennyi rendőrt ránk küldjenek, amikor nem történt semmi. Fenyegettek minket, az egyik a gumibotját huzigálta – meséli feldúltan idősebb Gáspár Győző.

 A Nógrád megyei rendőrfőkapitányság sajtószóvivője, Kaszás Ottó elmondta lapunknak, hogy azért volt szükség a rendőri intézkedésre, mert mintegy harminc ember berohant a pályára, és dulakodás kezdődött. A szurkolók felháborodását az okozta, hogy a játékvezető kiállított egy játékost, de már ekkor is olyan hangulat volt, hogy nem merte lefújni a mérkőzést.

 Hét kocsit küldtünk ki, de mire kiértek, már lecsillapodtak a kedélyek. Komolyabb sérülés nem történt, csak dulakodás és lökdösődés volt, de egy jó falusi meccs mit sem ér egy kis bunyó nélkül – mondta a sajtószóvivő.

 A showman édesapját mégis megrázták a történtek, úgy érzi, nem úszta volna meg ép bőrrel, ha csapata mellett marad.

 – Ha Győzi itt lett volna, ez nem történt volna meg! – tette hozzá a menekülni kényszerülő Gáspár papa.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kaiser meghódítja a német piacot

Réti Attilát, a Kaiser Food Élelmiszeripari Kft.tulajdonosát a száz leggazdagabb magyar között… Tovább olvasom