Délmagyar logó

2017. 02. 19. vasárnap - Zsuzsanna -1°C | 7°C Még több cikk.

Gyűlölöm a cigányokat - mondta a gárda egyik kapitánya

Lakossági fórumot rendezett a Magyar Gárda és a Jobbik Bátaszéken. Az összejövetel eredetileg a gazdasági válságról szólt volna, ám menet közben változott a téma.
Tóth Endre, a Jobbik tagja, a fórum szervezője a cigánybűnözésről, majd pontosítva: cigány bűnözőkről beszélt Tóth néhány javaslatot is felsorolt, így az önvédelmi célú fegyverek beszerzésének megkönnyítését, a büntethetőség korhatárának tíz évre való leszállítását, a halálbüntetés átmeneti visszaállítását vagy azt, hogy a rendőrséget hazafias csendőrséggé kellene átalakítani.

Kiszl Tibor, a gárda megyei kapitánya azt mondta: gyűlöli a cigányokat, igaz, nem mindegyiket, csak melyik őt vagy embertársát bántja. Mészáros István bajai szakaszparancsnok ehhez hozzátette, hogy „karmos Harpagonok állnak a háttérben", és az ő érdekük a cigányság és a magyarság összeugrasztása. A fórumon elhangzott az is, hogy Magyarországon nincs nemzeti, de egyéni vagyon sem, és az ország az államcsőd előtt áll.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. 751510 2009. március 16. 09:42
  „Gyűlölöm a gárdistákat!-mondta az egyik cigány.
  Erről mért nincs cikk?”
 • 26. tulipant 2009. március 06. 22:50
  „Az a baj gyerekek hogy ez nem csak Magyarorszag problemaja hanem az egesz vilag problemaja. Es most vagy megtanulunk mindannyian bekeben egymasmellett elni - a magyar a cigany, a fekete a feher, az arab a zsido - vagy kipusztulunk mint a dinoszauruszok! A gyuloletkeltes nem megoldas...”
 • 25. flexsnake 2009. március 06. 12:11
  „24, ha nem tetszik, nem olvasod. Olvasd azt az oldalt ami tetszik. Viszlát.”
 • 24. dodó 2009. március 05. 20:48
  „Kissé furcsa ez a cím. A DM-et ismerve gyanítom, hogy figyelmetlen volt a másoló és a szerkesztő.

  A nem Délmagyar szinten független hírportálokon montha így lenne olvasható:
  "Gyűlölöm a MAGYAROKAT BÁNTÓ cigányokat " Pici különbség, de különbség!
  Amúgy, ha a DM "idézet" szerint nyilatkozott volna, akkor is csak az lenne megállapítható, hogy a NAGY TÖBBSÉG véleményét tolmácsolta!!!
  Lásd még: "A lakosság 91 %-a szerint van cigánybűnözés; Az emberek 81 %-a nem szereti a cigányokat; a diákok 61 %-a nem szeretne cigány padtársat; a megkérdezettek 78 %-a szerint a cigányok vérében van a bűnözés", és a legújabb: " A rendőriskolák hallgatóinak többsége cigányellene"!”
 • 23. cartagonova 2009. március 05. 19:47
  „A rádió febr.28.-adiki déli krónikájában az egyik cigányfajvédő jogvédő azt mondta, hogy az országban még csak azért nem robbant ki a polgárháború, mert a cigányok nagyon béketűrő természetűek! Mit gondoltok, ez most csak egy tájékozatlan hülye, vagy egy gazember provokátor?”
 • 22. comet 2009. március 05. 15:18
  „ma felvonulás van Bécsben az állítólagos rasszizmus miatt Magyarországon az utóbbi 2 évben megtámadott 54 és megölt 7 cigány miatt. Hozzászólásomat ott kimoderálták, megpróbálom itt is.
  Nem világos hogy a roma áldozatok valóban a rasszizmus áldozatai-e, ugyanis kiderült hogy például a kézigránátos gyilkosságnál cigányok voltak az elkövetők, és ugyanez több estről is elmondható.
  A korrektség kedvéért a bécsi felvonulókkal ezt is ismertetni kéne, meg azt a tényt hogy bizonyos politikai körök egyértelműen akadályozzák a rendőrség munkáját a cigánybűnözés elleni határozott fellépésre.
  Amennyiben az 54 megtámadott és 7 meggyilkolt roma származású magyar állampolgár nem rasszizmus áldozata, úgy kisalföld.hu hozzájárul hazánk alaptalan és kedvezőtlen színben történő feltüntetéséhez.
  A legutóbbi tragikus gyilkosságnál nem zárható ki a rasszizmus, de a tettesek és motiváció még nem ismertek.
  (Az elmúlt 2 év alatt az általam számolt köztudott esetek alapján 21 embert öltek meg roma származásuak brutásisan és további tízet súlyosan bántalmaztak.- róluk is meg lehetne emlékezni, mint a rendőri tehetetlenség áldozatairól.)”
 • 21. Trandafir 2009. március 05. 14:22
  „én is utálom őket, na és?”
 • 20. Túróvarázs 2009. március 05. 12:26
  „Törökszultán levél...Ez jó!
  neduddki”
 • 19. igazságkereső 2009. március 05. 12:25
  „18.@mugri.Te most ennyire hülye vagy, vagy csak teszed magad? Ha igen, hogy ennyire hülye vagy, az szörnyű fájdalom a társadalmunknak, de ha csak tetted magad, nagyon jól álcáztad!!”
 • 18. mugri 2009. március 05. 12:20
  „Mostannságg talátaméggy réggi déllmaggyarott aminkea zelejire az vót fölírrva hogy a zemeszemmpéé Szöged várossi bizoccságának a laplya. A zakkori firkásszok lyó réssze majis ittenfele irrogat, valsszegg kilöhetne irni asztat hogya zemeszpé várrossi bizoccságánaka laplya oszt akkó lyogosa cenzurra. Deha népplapp lönne akkó nemszépp a cenzurra. Ekéne mán dönnteni, he-he:)))”
 • 17. Horton 2009. március 05. 11:16
  „Visszatérve az előző cikkhez, miszerint: " Mohácsi cigányozással vádolta Cozma-t ".

  Szóval, halottról jót, vagy semmit.
  Tipikus " cigánykodás " amit Mohácsi csinál.
  Védeni kell Sztojkáék seggét, meg lassan bocsánatot is lehet tőlük kérni, mert hát szegény kátrányos helyzetűek, és különben is mit keresett Cozma az nap éjszaka egy szórakozó helyen, mikor a ők cigányok, meg a jogaik, meg különben is.....
  Pffujj....”
 • 16. flexsnake 2009. március 05. 10:40
  „Mi ebben az annyira csúnya dolog? Én is gyűlölöm őket, jogom van hozzá :)
  Ők sem szeretnek engem. Van aki meg a szomszédját gyűlöli, van aki az anyósát van aki minden részeget. A kocsmatöltelékeket.
  Ez egy ilyen világ, nem lehet mindenkit szeretni. Van akik a ratyikat utálják, gyűlölik a drogosokat van akik szimplán a kínaiakat gyűlölik, megint mások a macskákat. És?
  Hát gyűlöljék, ettől még nem lesz se jobb se rosszabb a világ.”
 • 15. mackósajt 2009. március 05. 10:21
  „Ha nem tetszik a komment akkor már le is törlik?Cenzúra?
  Nekem az volt a véleményem amit leírtam, akinek nem tetszik jelentsen fel! Nyugodtan ki lehet adni az IP címemet!
  De akkor is az a véleményem, hogy gusztustalan amit művel Mohácsi Viktoria! Egy aljas gerinctelen magatartás amit csinál!
  Én ez a tetű DM is mehet a picsába! Mi jogon tünteti el a beírásokat a fórumból, amikor ki van írva, hogy azt mindenki saját felelősségre teszi?!
  Az ilyen szemét újságok gerjsztik a feszültségeket és az etnikai feszültségeket! Titeket kellene feljelenteni!”
 • 14. Mike3 2009. március 05. 10:08
  „sugárbányász!

  vigyázz, mert jön aranka és téged is jól feljelent :)”
 • 13. halak33 2009. március 05. 10:08
  „12.: igazad van, egyetértek Veled!”
 • 12. sugárbányász 2009. március 05. 10:06
  „mohácsivész vikike egy eléggé el nem ítélhető aljas hazaáruló, akinek már rég lógnia kellene.
  És ezek a cigánymódon viselkedő cigánybűnözők teszik tönkre azoknak a nemcigánymódon és tisztességesen viselkedő romáknak a becsületét, akik a többségi társadalom által elfogadott tisztességes erkölcsök szerint élnek és dolgoznak.”
 • 11. Piki 2009. március 05. 10:00
  „Kösssz Trixi!”
 • 10. trixi11 2009. március 05. 09:54
  „Piki
  Nem ezt keresed?
  http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/eltemettek_a_ket_tatarszentgyorgyi_aldozatot/2089865/”
 • 9. Piki 2009. március 05. 09:54
  „Köszi, Mike, -tökéletesen értem.

  Egy picit félreértetted a KOMOLYTALAN-kifejezésem!

  Amúgy minden OK! :D”
 • 8. Mike3 2009. március 05. 09:51
  „Piki

  Komolytalan??? Ne viccelj. Ez nagyon is komoly. Tényleg azt hiszem, hogy a magyar nép direkt provokálás folyik. Az ország gazdasági rombadöntési mestermunkájának végére pont a polgárháború kívánkozik. A romokon lehet jól építkezni ha érted amire gondolok.

  m.”
27 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mohácsi cigányozással vádolta Cozmát

Az MKB Veszprém kézilabdacsapata levélben reagált Mohácsi Viktória kijelentésére, amit a napokban a… Tovább olvasom