Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 14°C | 27°C Még több cikk.

Gyűlölöm és szeretem

Kihasználta, rászedte, becsapta - Ágica mégsem tudja bántani Leót. És nem is akarja, mert a szíve még mindig azt súgja, álljon ki mellette.

Leo néhány nappal ezelőtt felhívta Ágicát, és felolvasta neki könyvéből a rá vonatkozó részt. A lány így tudta meg, hogy a fiú csak érdekből kezdett ki vele, azért, hogy megnyerje a VV3-at. A villa talán legnagyobb szívű szépségét arról kérdeztük, hogyan érintette ez a vallomás.

- Nem tudok túl sokat hozzáfűzni, bántani nem fogom, akármennyire is szeretnék mások. Megszoktam, hogy kiállok mellette, ez a szívemből jön. Amikor kiestem, akkor is ezért harcoltam érte. Mindenkivel szembeszálltam, a médiában is védtem, barátok, ismerősök előtt is, azt hajtogattam, soha nem tett volna ilyet. Talán mégis igazuk volt. Most olyan érzésem van, mintha nem is ismerném igazán. Naiv vagyok és hiszékeny, ezt elismerem, de szerintem még mindig jobb így élni, mint úgy, ahogy Leo.  Szív nélkül nem lesz boldog soha. Még ezek után is felnézek rá, nagyon sokat tanulhattam volna tőle, ő nagyon intelligens ember. De úgy gondolom, én is adhattam volna neki valamit, megmutathattam volna, mennyit számít a lélek.

Ágica épp az autóban ült, mikor Leo hívta, és beolvasta neki a részletet. A lány sírt, csak bámult egy pontot a távolban, és próbálta összerakni a képet. Ahogy ő mondja, egyszerre eloszlott a rózsaszín köd.

- Nagyon kiakadtam, és az fájt a legjobban, hogy nem hangsúlyozta eléggé, hogy a vége felé talán kicsit belém szeretett. Nagy pofon volt, de azért nem kell engem félteni, már fel is álltam. Úgy látszik, ez az én sorsom. Ha megbántanak, mindig egy idézet jár a fejemben: „Csalódni százszor, csalódni ezerszer, hogy boldogok lehessük egyetlen egyszer." Csak annyit mondtam neki, hagyjon békén. Most dolgozom, és próbálom begyógyítani a sebeimet. Az életnek mennie kell tovább.

Ágica szerint Leo csak maga alatt vágja a fát. A közgazdásznak ugyanis nagyon nagy szüksége lenne rá, hogy szeressék az emberek, de ezzel a viselkedéssel csak az ellenkezőjét éri el.

- Odajönnek hozzám az emberek, és közlik, eddig sem kedvelték Leot, de adtak volna neki egy esélyt, hogy bebizonyítsa, jó ember. Ezek után azonban leírták.

A miskolci szépség most próbál megnyugodni, és letisztázni érzéseit. Kedvese rengeteget segít neki, régóta ismerik egymást, csak eddig nem alakultak úgy a dolgok, hogy egy pár lehettek volna. Ágica saját bevallása szerint még nem szerelmes, de a jövőre nézve bármit el tud képzelni.  


 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rászorultsági alapon ingyenes gyermekétkeztetés

Az étkeztetés növekvő támogatása lehetőséget nyújt a rendszeres gyermekvédelmi támogatásban… Tovább olvasom