Délmagyar logó

2017. 06. 24. szombat - Iván 20°C | 33°C Még több cikk.

Gyurcsány a frakció előtt sem beszélt konkrétumokról

A jelenlegi gazdasági helyzetről adott részletes tájékoztatást a miniszterelnök az MSZP frakciónak a szerda esti ülésén, de további konkrétumokról, így például az adórendszer átalakításával kapcsolatos tervekről nem beszélt - mondta el az ülés után Kovács Tibor, a szocialista képviselőcsoport frakcióvezető-helyettese.
A politikus szerint az ülésen "támogató javaslatok és hozzászólások" hangoztak el, de példát nem említett. Azt mondta: azok a csütörtöki parlamenti ülésen válnak majd ismertté.

Kovács Tibor tájékoztatása szerint számítanak arra, hogy a többi párt is elmondja majd javaslatait, illetve elképzeléseit a parlamentben, különös tekintettel a Fideszre. Szerintük ugyanis a magyar társadalomnak tudnia kell, hogy mire számíthatnának egy következő kormánytól, ha az Országgyűlés feloszlatná magát, ahogyan azt az ellenzéki párt kezdeményezte.

Olvasóink írták

 • 4. Power 2009. január 29. 06:52
  „Az elmúlt 6 évből csak az ország lezüllesztésére futotta. Az igazi "reformok" elmaradtak. Az 1%-os SZDSZ most "megoldja" a kérdést, nem szavazza meg az Országgyűlés feloszlatását. 20 éve ezt csinálják, ideje lenne befejezni.”
 • 3. legal 2009. január 28. 23:29
  „Minden eurohitel, amely nem a bővített újratermelést szolgálja, csak tovább húzza lefelé az eladósodás mocsarába a társadalmat. Miközben nő az ország eladósodása, ma ugyanígy rohanunk a recesszió lejtőjén lefelé. Tehát egyre nehezebb lesz majd - ha egyáltalán lesz rá lehetőségünk - megtermelnünk, kigazdálkodnunk a törlesztés forrását. E téma már messze nem pártpolitikai, sokkal inkább közgazdasági realitás. Mérhetetlenül eladósodott az ország 2002 óta. Nem az a kormány lemondása feltétele, hogy van-e elég pénz Orbán Viktor zsebében. Közgazdászok, pénzügyi szakemberek, vállalkozók mondják, hogy rossz úton jár a kormány.”
 • 2. legal 2009. január 28. 22:06
  „Az az agyrém (nincs mit űberelni rajta), hogy már az eu-s fejlesztésekhez szükséges önkormányzati önrészhez sincs pénz a társadalomban, ahhoz is 404 millió (kb.120 milliárd forint összegű) euró hitelt vettek fel. Mi kell ennek felfogásához? Hitelből futtatják az MSZP szekerét. Már csak a hülye nem érti, miért kellene lemondania ennek a Gyurcsány fémjelezte kormánynak. Menjenek oda, ahova Horn Gábor már sejtetni engedte. De az SZDSZ is be van sz.va, hogy egy előrehozott választásnál be se kerülnek a Parlamentbe esetleg. Egyik szavukban egyszer így beszélnek, másikban amúgy. Áh! Nagy izé az egész.”
 • 1. KolompárRómeó 2009. január 28. 21:36
  „Hogy beszélt volna bármilyen konkrétumról, amikor az nincs is.

  Mellesleg előre borítékolom az "adóreformot". Áfaemelés, valami kis fingfűrészelés (valami adót úgy csökkentenek, hogy annak a párját úgy emelik, hogy még szarabbul jön ki a végén az állampolgár), melldöngetés, "megváltoztatjuk a jövőt a múltban"-jellegű puffogtatás, szófosás, mindezt jobbra-balra dőlő fejjel, félpercenként 2 szavankét nagy nehezen kinyögő makogás, majd a blogban (amit soha nem olvastam) saját seggének nyalása hogy mekkora demokrata volt már megint.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meztelen gyermekek fotózkodtak a kollégiumban

Nyomozás indult, miután kiderült, hogy meztelenre vetkőztettek és úgy fotóztak kisfiúkat Szigetvár közelében egy kollégiumban. Tovább olvasom