Délmagyar logó

2018. 03. 23. péntek - Emőke -4°C | 4°C Még több cikk.

Gyurcsány egyre kevesebbet ír blogjában

Gyurcsány Ferenc azt írja: a jövőben távol tartja magát a kormányzástól és nem avatkozik bele a párt döntéshozatalába sem.
Gyurcsány Ferenc miniszterelnök szerdai blogbejegyzésében azt írja pártelökségről való lemondásátról: arra azért volt szükség, hogy semi ne akadályozza az új kormány megalakulását és hitelességét. Azt írja, a jövőben távol tartja magát a kormányzástól és nem avatkozik bele a párt döntéshozatalába sem.

A válsággal való küzdelem stabil kormánytöbbséget, új miniszterelnököt igényel, mindezt a lehető legkisebb időveszteséggel, ezért kezdeményezte az új kormány megalakítását - írja Gyurcsány Ferenc szerdai blogbejegyzésében. A kormányfő bízik benne, hogy a jövőben több esély lesz arra, hogy az ország elfogadjon olyan intézkedéseket és programokat is, amelyek elengedhetetlenek az egyre mélyülő válságban.

A miniszterelnök a pártelnökségről való lemondásával kapcsolatban azt írja, hogy arra azért volt szükség, hogy semmi ne akadályozza az új kormány megalakulását és hitelességét. Mint írja, ha a távolságtartás segít, akkor úgy helyes, ha keveset szerepel a nyilvánosság előtt: ritkábban fog blogot írni. Ügyelni fog arra, hogy távol tartsa magát a kormányzástól, és ha egyszer nem a párt vezetője, akkor ne avatkozzon be a párt legfelsőbb szintű döntéshozatalába se.

Gyurcsány Ferenc mondandóját azzal zárja, hogy klevesebbet fog írni blogjába. "A blogot azért egyelőre szerintem működtessük, nem ígérem, hogy minden nap fogok írni, de azt mondhatom, hogy továbbra is minden nap olvasni fogom. Mára ennyit, kedves Barátaim!" -áll a szerdai blogbejegyzésben.

Olvasóink írták

27 hozzászólás
12
 • 27. csiki0 2009. április 05. 10:28
  „Be feriztetek. M?st nem érdemeltetek "anyaorszag" December 5. büntetés ez amit nagyon is megérdemeltetek!”
 • 26. garbon 2009. április 02. 15:05
  „Haldokló ló lett az MSZP-ből előbb vagy útobb kimúlik.”
 • 25. Power 2009. április 01. 21:31
  „Borult a bili! Munkára fel kedves Barátaim!”
 • 24. Rozsdás 2009. április 01. 20:42
  „Na végre!
  Padlót fogot,rugdossuk amig mozog!!
  Itt már megáll a józan ész!”
 • 23. Eagleeye 2009. április 01. 20:24
  „Sasszöm aki vóónék rögtön pityörögni kezdök, hogy csóró fletó depressziós.
  Hát mi lössz vele az előzetösben?
  Az már tényleg tragikomikus, hogy lendvait akarja pártelnöknek.”
 • 22. garbon 2009. április 01. 19:42
  „Pedig ha azt megirná ami a tarsolyában van nevezetesen, hogy előrehozott választást tervezi de úgy , hogy az SZDSZ meg szívatja. Ne higgyük, hogy megbocsátotta Gyurcsány a kilépést a koalicióból az SZDSZ-nek. Frászt előbb beeteti őket aztán úgy megsemisiti , hogy még a parlament közelébe se tudjanak jutni a választáskor.
  A zsidó gyerek nagy kártyás a húzsra lapot kért és nem biztos, hogy nem lesz neki huszonegy.”
 • 21. madártej 2009. április 01. 16:17
  „Eddig is kár volt, amibe beleszólt. bíróság elé vele. nem kicsit, nagyon!”
 • 20. IVY 2009. április 01. 15:51
  „sós!
  A JÓISTEN BESZÉLT BELŐLED! Köszönöm!!!! :)”
 • 19. petermeister 2009. április 01. 15:27
  „18. hozzászólás sós 2009.04.01. 15:20
  Nem hiszem, hogy megint rögtön a már jól ismert lónak a másik felére kellene átesnünk. Ne haragudj meg rám, de elég volt már ebből a szélsőségből is meg a másikból is, be kellene látni végre, hogy a NORMALITÁS az egyetlen megoldás. Mind belföldön, ind külföldön ezt az egyetlen "irányt", pozíciót fogadják el hitelesnek. Ha olvastál korábban, tudhatod, véletlen sem vagyok balos, még csak a hajam sem lobog arra, :) de a Jobbiktól ugyanúgy félek... Akár belátjá(to)k akár nem: polgári, demokrata, józan, hozzáértő, megfontolt, de kellően merész kormány kell. Még mielőtt: NEM feltétlen Orbán lenne a legjobb... De a Fidesznek KELL átvennie, még véletlenül sem a hatalmat, hanem a SZOLGÁLATOT, a NÉP szolgálatát. Mert ezt felejtették el parlamenti képviselőink, és balos kormányunk...”
 • 18. sós 2009. április 01. 15:20
  „Elvégezte a dolgát,amit a tőkések kértek tőle.Remélem ezért felelni fog a tettestársaival együtt.Az ország kiárusítva és romokban hever,ez volt gyurcsány ferenc.A baj ott kezdődik,hogy ezt nagyon nehéz lesz rendbe rakni,de a Jobbiknak ez sikerülhet,csak hagyjátok.Tudom,most jön egy két balos fórumozó,aki szerint a Jobbik miatt van minden,de higgyétek el a Jobbik még nem tudott ezért az országért tenni semmit,mert nem hagyták.Ellenben a baloldal már bizonyított.Ennek a levét isszuk mindannyian mi MAGYAROK,FÉRFIAK,NŐK,GYEREKEK!Ezen érdemes elgondolkodni.”
 • 17. petermeister 2009. április 01. 15:18
  „13. hozzászólás achilleus 2009.04.01. 14:33
  és minden jó lelkületű társam: Nektek nem gyanús, hogy Logaritmus és barátai hogyan köddé váltak??? Hát hova lettetek?????? Elfogyott a mondanivaló??? Vagy mégis megvilágosodtatok???????? Ha igen, akkor szeretettel várunk Benneteket a normálisan gondolkodók között. :):):)”
 • 16. antikos 2009. április 01. 15:11
  „Ezt pont most olvastam
  http://www.mno.hu/portal/626801

  Vagy én vagyok a nagyon jó jós?”
 • 15. antikos 2009. április 01. 14:57
  „Nyugi! A gazdái szóltak most már az Ő érdekeiket is veszélyezteti. Megmondták neki ha nem húz el kinyírják. Ez a gerinces ember pedig besz.rt. Kb. ennyi...”
 • 14. Popipárna 2009. április 01. 14:39
  „Feri!
  Nem félsz? Úgy őszintén neked mindent lehet baszd meg?
  Mi a francot szervezkedsz a ruszkikkal te anyaszomorító? Értem, hogy biztos helyed van náluk, de akkor mi a retkes faszért nem mész már a gecibe innen?
  Ne meséld már be, hogy nem tudtál róla, legalább ne hazudj te szerencsétlen.
  Választ kérnék. Thx”
 • 13. achilleus 2009. április 01. 14:33
  „Ahhoz képest mégis igen "aktív" a pszichopatája:
  " (...)szar embernek nevezte Gyurcsány Ferenc Szekeres Imrét, amiért szerinte ebben a kritikus helyzetben sem érdekli más, csak saját maga, a szervezkedése és az, hogy a hatalomból mekkora szeletet hasíthat ki magának. A Magyar Nemzet informátora szerint ekkor Szekeres közbeszólt, hogy "ez nem igaz", mire Gyurcsány még agresszívebb lett. "Ne hazudjál, mennek a telefonok, szervezkedsz te is meg az embereid is" - közölte a távozó pártelnök-miniszterelnök."
  11. hozzászólás Otaku 2009.04.01. 14:24
  Az a legszebb, amikor ezek a senkiháziak egymást marják. Kíváncsi lennék ilyenkor ki a hibás? Biztos a Fidesz, megazorbán.”
 • 12. sevenof9 2009. április 01. 14:32
  „hogy fognak hianyozni ekes sorai...”
 • 11. Otaku 2009. április 01. 14:24
  „legal: nyugi, ezek, szegények, ha bántják a gazdijukat, rögtön előhozzák az immáron hét(!!!!) éve nyugvó SÁTÁN-t és vele kezdenek el riogatni.

  Ezt csinálják minden más fórumon is, ne törődj szegény szervilisekkel :)”
 • 10. trainman 2009. április 01. 14:23
  „A MAZSIHISZ nem fogadja el Bajnait

  - ,,Ki a libákat nem becsüli meg, annak ereiben fasiszta vér is csörgedezik!" - jelentette ki Feldmájer Péter, aki egyben kifejtette: tudnak Bajnai korábbi dolgairól, azokról is, amiket nem is gondolna s nem hagyják, hogy Gordon sokáig a miniszterelnöki székben üljön. A Mazsihisz addig tüntet a Parlament előtt, míg nem lesznek olyan - demokratikus - előrehozott választások, melyeken csak az SZDSZ indulhat.”
 • 9. Otaku 2009. április 01. 14:22
  „Ja, mert eddig is biztosan ő írt...”
 • 8. petermeister 2009. április 01. 14:19
  „Ne egyre kevesebbet, hanem semennyit!!! Még azt is megtiltanám, hogy nyilvános fórumokon bárkivel kommunikáljon. Előbb rendezze le vele az ország a BÜNTETŐJOGI felelősségre vonást, aztán blogoljon, meg baromkodjon, ha leülte a minimum 3ezer évet, ami járna neki (is)...”
27 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Órák alatt elfogták a bombával fenyegető férfit

Néhány óra alatt elfogták a rendőrök azt a férfit, aki még kedden egy budapesti bevásárlóközpontot… Tovább olvasom