Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Gyurcsány hadat üzent a kilóknak!

Gyurcsány Ferenc miniszterelnök legfrissebb blogbejegyzéséből kiderül: a kormányfő felszedett egypár kilót az ünnepek alatt, s most megpróbál leadni a túlsúlyból. Íme – némileg rövidítve – a Gyurcsány-módszer!
„Ki radikálisan, ki moderáltabb módon küzd azért, hogy a bejgli, a töltött káposzta, a kocsonya vigalmai után megszabaduljon a felesleges kilóktól – olvasható a kormányfő elektronikus naplójában.

– Szóval nagyjából így van ez az én esetemben is: az év eleje a visszafogottság időszaka. Múlt hét végén egy színésszel találkoztam egy társaságban. Fantasztikus lasagnét ettünk, ő viszont hozta magával a fogyókúrás italát. Azt mesélte, hogy a színházban, ahol játszik, szinte mindenki Neera-kúrát tart. Eszerint csak egy speciális szirupból készített italt lehet inni, napi 2-2,5 litert, ennyi. Aztán vannak, akik váltogatják, hogy mikor esznek szénhidrátot, mikor gyümölcsöt, aztán kihagynak egy-egy napot, és vannak ennél bonyolultabb eljárások is.

Gyurcsány: heti 4-5 alkalom az edzésadagom
Gyurcsány: heti 4-5 alkalom az edzésadagom
Fotó: Korponai Tamás/Blikk

Én a természetesebb beavatkozásokban jobban hiszek. Kevésbé hiszek a hókuszpókuszokban, a fogyókúrázásban tehát a legegyszerűbb, legősibb módszert tartom a leghatékonyabbnak, egyben talán a legegészségesebbnek is: kevesebbet, jobban odafigyelve enni és többet sportolni. Én ezt teszem ilyenkor. A kevesebb persze nem azt jelenti, hogy semmit, hanem hogy az ember nem mer kétszer levest, sőt csak egy kisebb csészével fogyaszt, és kisebb adagot vesz a főételből is. A desszertet pedig el kell hagyni. Sőt általában is, a szénhidrátot kerülni kell. Ilyenkor még egy pohár bort sem iszom, a heti edzések számát pedig növelem.

Persze azon is múlik, kinek milyen az edzésadagja, nekem 4-5 egy héten. Radikális változás nincs, de érzékelhetően javul a közérzet, csökkennek a zsírpárnák, az ember fittebbnek érzi magát. Lehet, hogy az a legkönnyebb, ha az ember folyamatosan vigyáz magára egy picit, és akkor elkerülhetők a drasztikus beavatkozás kényelmetlenségei és esetleg nem várt hatásai. Hát gyerünk, drága Barátaim, mutassunk erőt saját gyarlóságaink leküzdésében is. Tegyük a dolgunkat!" – zárja sajátosan blogját a kormányfő.

Olvasóink írták

50 hozzászólás
 • 50. törpapa 2009. január 20. 09:33
  „Dréga Sziti!Örülünk,hogy nem kíván vitába szállni,mert zsákutcába futna!Önnek mi az őszinte véleménye az ilyen"emberről "mint a miniszter elnökünk?Gyűlöli a hazáját:( "EZ A KURVA ORSZÁG")Nem kívánatos személynek tartja az értelmiségi magyar embereket"(AKINEK NEM TETSZIK EL LEHET HÚZNI")És több millió ember előtt vallott színt úgy,hogy még az "arca" sem pirult bele mikor előkerült az öszödi beszéd!Ha elfelejtette volna kedves Sziti,hogy mi hangzott el a felvételen akkor nem kérné ki magának,hogy miként vélekednek az emberek róla.És ez csak egy a sok aljas tettei közül.Ő uralkodni akar és nem kormányozni,és nem számít neki hány emberen kell átgázolnia az akarata eléréséhez.Nem ismer sem Istent sem embert.Remélem önt nem sértettem meg az őszinte vélemény nyilvánításommal,mert higgye el messze nem állt szándékomban!”
 • 49. Sziti 2009. január 19. 22:48
  „Nem is akarok ezen vitatkozni csak furcsának tartom, hogy a kissebbséget nem lehet megsérteni még ítt sem a Miniszterelnökről azonban bármit lehet mondani.
  Hát demokrácia van.”
 • 48. arvisura 2009. január 19. 21:09
  „40-nek!
  Aki az országunkat lekurvázza, az nem érdemel semmiféle tiszteletet.”
 • 47. Zejko 2009. január 19. 20:40
  „Ez egy nyomorék :D !!!!”
 • 46. RepasMargit 2009. január 19. 17:38
  „Én nem tudom, hogy mi módon fogyózik valaki, voltak időszakok, amikor nekem le kellett fogynom. De javasolnám a Miniszter Úrnak, próbálja ki a száraz kenyér + víz diétát! Igen hasznos lenne számára, mert megtapasztalná, hogy milyen is az igazi fogyókúra! Edző terem? Ugyan már! Mese habbal!”
 • 45. törpapa 2009. január 19. 17:33
  „Én úgy tudom,hogy aki konditeremben edzi"gyönyörű" testét az minimum leveszi az óráját és a sexy szemüvegét!De elmehetne box edzésre is!ÉN LEHETNÉK A PARTNERE!:):):):)”
 • 44. vezír 2009. január 19. 17:14
  „Achilleus!Teljesen egyetértek veled!Egy ilyen "ember" mint lopcsány semmiféle tiszteletet nem érdemel sőt.... Tudnám javasolni,hogy hol töltse élete további részét...(az nem az edzőterem de főled NEM a PARLAMENT LENNE)!”
 • 43. comet 2009. január 19. 16:50
  „2 apróság.
  Fletó elmondása szerint hetente 4-szer5-ször edz, és ép egy "húzódkodót" simogat elég szerencsétlen módon. Aki járt már konditerembe, és próbálta a húzódzkodást, az elhiszi a kép alapján hogy Feri akár egyszer is fel tudná magát húzni ezon a szeren? (a kép alapján Feri széles fogású vállra, vagy melkasra húzódkodáshoz készül amihez valóban heti 4-5 edzés és min. 2- szer ilyen széles váll, kar és mellkas igényeltetik)
  Szerintem Fletó megint átvágott minket.”
 • 42. Sziti 2009. január 19. 16:15
  „achilleus!
  Oké. Nyugi-nyugi.”
 • 41. achilleus 2009. január 19. 16:04
  „Sziti 2009.01.19. 15:49
  Ha még csak az lenne kedves Sziti,
  vannak pozciók, amelyek viselőit tisztelet illeti meg, úgy általában, ennek a tiszteletnek az alapja az, hogy az illető képvisel egy országot, egy népet, a tisztelet tehát nem is az adott politikusnak jár, hanem az őt megválasztó népakaratnak. Namármost, ha valaki annyi kárt okoz népének, nemzetének mint Gyurcsány Ferenc, hovatovább önmaga hatalmának fenntartásának érdekében semmi sem drága a számára, átveri a választóit, szétvereti a hazudozások ellen tiltakozókat, a saját országát lekurvázza, a vele nem szimpatizáló állampolgárokat "el lehet menni" szöveggel illeti, nemzete ellen kampányol, saját vagyonát annak az ország törvényeinek kijátszásával szerzi, amelyet szolgálnia kellene, azzal az emberrel szemben a "majom" és a "hülye" ártatlan kedveskedés, kedves Sziti.”
 • 40. Sziti 2009. január 19. 15:49
  „Akárhogy is van, a Miniszterelnököt nem lenne szabad lemajmozni, lehülyézni.
  Én kissebbségben vagyok itt de ez a véleményem.”
 • 39. gardista33 2009. január 19. 15:13
  „rt0913,ne aggodj már nem sokáig használom :PPPPppp”
 • 38. Power 2009. január 19. 14:48
  „14."Ceausescu is az "egészséges", fűalapú táplálkozásról pofázott, amikor már nem volt mit enni, aztán mi lett a vége. "
  Kezdem aggódni Ferenc testvérünkért, még nemzeti hőst csinálnának belőle.”
 • 37. kekeczke 2009. január 19. 14:42
  „Magyarok millióinak már kitalálta a fogyókúrát . . .”
 • 36. Gazficko 2009. január 19. 14:06
  „LÁRIFÁRI”
 • 35. achilleus 2009. január 19. 13:29
  „Ezt például nem én mondtam tisztelt újságírók! Tessék felháborodni, ha van még gerinc!!!

  "Jelezte: ma már csak úgy lehet elérni eredményt a sajtón át a lakossággal való kommunikációban, ha a politikusok a bulvár médiával jó kapcsolatot ápolnak, mert ez a legolvasottabb. ,,Az újságíróval egymásra vagyunk utalva. Vagy adsz neki hírt, vagy kitalál ő valami hülyeséget. Nos, akkor meg tálalj inkább te valami hülyeséget neki. Ha politikát akarunk eladni és mozgósítani, azt sajnos a bulvársajtóban lehet leginkább, mégpedig rövid üzenetekkel." - összegzett. (erdonline)

  ,,Az újságíróval egymásra vagyunk utalva. Vagy adsz neki hírt, vagy kitalál ő valami hülyeséget. Nos, akkor meg tálalj inkább te valami hülyeséget neki."”
 • 34. tarjani 2009. január 19. 13:13
  „Na bravó! Én teszek rá, hogy a miniszterelnök hány kilót szedett fel.Nekem nincs ilyen gondom, valahogy most se sikerült túlzabálni magam. Másoknak az ünnepek alatt nem volt ennivalója, fáztak és .... a többit tudjuk. Jól elrendezték az idei karácsonyt is. Egy hónapban cseréljünk bankkártyát. Majd meglátjuk, ki hogyan tudja beosztani a bevételét. 90 napos hideg vizes kúrát neki, ne a csapból a folyóból!!!”
 • 33. trainman 2009. január 19. 13:11
  „32-nek! : )”
 • 32. achilleus 2009. január 19. 13:01
  „trainman 2009.01.19. 12:29
  "Szerintem meg simán hülyének nézik megint az embereket, és ezt találta ki a piár szakemberük..."

  Ááh, én nem is merek ilyet feltételezni a becsületben megőszült újságírókról, méghogy kollaboránsai lennének ennek az országpusztító politikának, ugyanmár, ők azért újságírók, és nem bértollnokok, mert nem fekszenek le a hatalomnak. Szerintem kihasználják ezeket a miniszterelnöki szösszeneteket annak érdekében, hogy rávilágítsanak arra, hogy valami nincs rendben a miniszterelnökúrral. Méghogy hülyének néznék a népet? Micsoda feltételezés ez? Ezt cáfolja az ország-világ előtt nyilvánosan elmondott őszödi igazságbeszéd, de Nyakó-Újhelyi szintén nyilvános eszmefuttatása a bulvármédia káros felhasználásáról, amit csak Orbán művel és a Fidesz. Legyünk tényszerűek, igenis fontos, hogy Magyarország miniszterelnöke karcsú és fiatalos megjelenésű legyen, "ép testben, ép lélek". Ugyebár ..”
 • 31. rt0831 2009. január 19. 12:48
  „26. hozzászólás gardista33 2009.01.19. 12:00

  comet igazad van,én miatta lettem igaz magyar Hazafi!

  HÚÚÚÚÚÚ-Haaaa, ha egy ember útálatától lettél hazafi akkor én rettenetesen nagy magyar Hazafi vagyok!
  Minden politikust utálok,meg téged a nicced miatt :))))

  ( sajnállak ha úgy érzed ettől lettél magyar és hazafi )”
50 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kammerer gimnazista lánnyal jár

Kammerer Zoltán ismét tartós párkapcsolatban él. A háromszoros olimpiai bajnok kajakos egy 18 éves… Tovább olvasom