Délmagyar logó

2017. 10. 20. péntek - Vendel 9°C | 24°C Még több cikk.

Gyurcsány levélben kérte Orbánt, hogy vegyen részt a csúcson

Levélben kérte Gyurcsány Ferenc Orbán Viktort, hogy vegyen részt a jövő csütörtökre tervezett gazdasági csúcson. A Fidesz kedden jelentette be, hogy sem a pártelnök, sem pedig Navracsics Tibor frakcióvezető nem megy el az értekezletre, és ezen a levél sem változtatott.
Meglátásuk szerint ugyanis az nem más, mint a gazdasági bizottság kibővített ülése.A miniszterelnök szerint csalódást keltene, hogy ha Orbán Viktor, a legnagyobb ellenzéki párt elnökeként nem menne el a gazdasági válság miatt jövő csütörtökre tervezett gazdasági csúcsra.

Gyurcsány Ferenc ezért szombaton délelőtt e-mail-ben és faxon is eljuttatott egy levelet Orbán Viktornak, amelyben arra kéri, gondolja át újra, és vegyen részt az értekezleten, ahol be tudja mutatni pártja elképzeléseit. "A mai helyzetben nekem nem Ön, Önnek pedig nem én vagyok az ellenfele, mindkettőnknek és Magyarországnak is a gazdasági válság az ellenfele. Minden más most másodlagos" - fogalmaz a levélben a miniszterelnök. Gyurcsány Ferenc levelét azzal az ígérettel zárja, hogyha a Fidesz javaslatai meggyőzőbbek és jobban szolgálják az ország érdekeit, mint a kormány javaslatai, akkor készen áll arra, hogy megkeresse a legalkalmasabb feltételeket a program végrehajtásához.

Daróczi Dávid kormányszóvivő emlékeztetett, hogy a Fidesz állítása szerint van elképzelésük arról, hogy a jelenlegi helyzetben hogyan lehet egyszerre négy dolgot is megvalósítani: több támogatást adni a hazai vállalkozásoknak és adókat csökkenteni anélkül, hogy sérülne a szociális biztonság vagy a költségvetés egyensúlya. A kormányszóvivő erről azt mondta, hogy szakértők véleménye szerint azonban ezt ebben a formában nem lehet megvalósítani. Ám várják azt, ha a pártnak van reális szakmai programja. A kormányszóvivő azt mondta, hogy a Fidesz szerint a nemzeti csúcson éppen az volt a probléma, hogy egy külön megbeszélés volt, nem pedig a formális keretek között zajlott, most pedig az a gondja a Fidesznek, hogy a most tervezett tanácskozás formális keretek között zajlana. Daróczi Dávid megfogalmazása szerint az a kérdés, hogy valaki akar-e tenni ebben a helyzetben, vagy pedig "továbbra is csak azt keresi, hogy politikai ellenfelébe hogyan rúghat bele még egyet".

Orbán Viktor a kérés ellenére sem megy el a gazdasági csúcsra

Megkapta Gyurcsány Ferenc szombaton délelőtt elküldött levelét a Fidesz elnöke, ám Orbán Viktor ennek ellenére sem kíván részt venni a jövő csütörtökre tervezett gazdasági csúcsértekezleten. A Fidesz ugyanis már megtette javaslatát a gazdasági válság kezelésével kapcsolatban, és továbbra is kitartanak amellett, hogy adócsökkentésre van szükség - közölte a párt szóvivője.Orbán Viktor megkapta a miniszterelnök levelét, amelyben Gyurcsány Ferenc a jövő csütörtökre tervezett gazdasági csúcsra invitálja, azonban továbbra sem kíván részt venni az értekezleten - mondta el a Független Hírügynökségnek Szijjártó Péter, a Fidesz szóvivője. A - véleményük szerint - kibővített gazdasági bizottsági ülésen a bizottság fideszes és KDNP-s delegáltjai fognak részt venni.

Szijjártó Péter indoklása szerint a Fidesz a nemzeti csúcson már kifejtette álláspontját a válságkezeléssel kapcsolatban, az európai utat javasolják: adócsökkentést és a gazdasági növekedést beindító lépéseket. Így a kis- és középvállalkozások támogatását és a munkahelyek megvédését, ehhez pedig adó- és járulékreformot, foglalkoztatási reformot, fejlesztéspolitikai reformot és kormányzati politikai reformot képzelnek el. A kormány azonban más utat választott az IMF-hitellel brutális megszorítások és az ország eladósítása képében - szögezte le a szóvivő. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz eddig sem volt és ezután sem lesz partner ezekben a lépésekben.

Szijjártó Péter közölte, hogy a jó gazdaságpolitikának a gazdasági növekedés, a szociális biztonság és a költségvetési egyensúly aranyháromszögén belül kell maradnia, ilyen gazdaságpolitika pedig létezik. Ezt alkalmazzák most európai kormányok is a növekedésre és az adócsökkentésre fókuszálva. A szóvivő azt is mondta, hogy a gazdasági válság kezelésére hatékony, határozott kormányzati lépésekre van szükség, nem pedig kibővített bizottsági ülésekre, összehívott csúcsértekezletekre és pr-eseményekre.

Olvasóink írták

155 hozzászólás
 • 155. kartekony 2008. november 10. 16:02
  „154!
  Ez a felfogás a leg kártékonyabb. Lehet több oldal, lehet több vélemény, de Magyarország cak egy van.
  Azt ma már mindenki kivétel nélkül tudja, hogy ORBÁN szakitotta és osztotta meg az országot.Ettől még lehet rá szavazni, de a megosztottságot csak és kizárólag ő gerjesztette. És erre egyre kevesebb szavazó fog szavazni.,Ne legyen igazam, de 2010-re jelentősen le fog olvadni.Ma már világos, hogy senki nem adna a Fidesz kezében kétharmados többséget, ez nem azt jelenti, hogy nem állnak jobban, de hosszu az ut még a választásokig.3oo forintos vizitdijért elment 3 millió ember, hogy leszavazza, és ......mi lett a követkemnye, semmi,Eltörölék, a kormány meg maradt, Ennyit ért Orbánnak a millirádokba került népszavazási kezdeményezése. És ezt én, te és mindannyian fizettük.”
 • 154. cyt 2008. november 09. 21:45
  „Ugyan mar "lobby", ugyan mar "unio", a kozfelfogas szerint en is ertelmisegi vagyok, es en meg soha nem ertettem egyet, soha nem tamogattam a szoclibeseket. Minek ez a "szetkenos" duma, hogy "...Az értelmiség hallgatásával beleegyezik az ország teljes gazdasági, pénzügyi ellehetetlenítésébe, cinkosságot vállalva a mai politikai ,,elittel"!..." Ezt en speci kikerem magamnak - no meg a kornyezetemben levo nehany tucat "ertelmisegi" neveben is. Fel kellene mar hagyni az ilyen suket dumaval. A polgari oldalnak is el kellene mar mondania, hogy KET OLDAL VAN MA MAGYARORSZAGON, es ez all az "elitre" is, meg az "ertelmisegre" is meg MINDENRE.”
 • 153. sandokan 2008. november 09. 15:44
  „Jól teszi Orbán, hogy nem tárgyal a parlamenten kívül.

  A találkozó csak Gyurcsány felelősségének elkenését szolgálja. Ne kenje el, vállalja fel!

  "Jelzésnek is szánom a távolmaradásomat, mert szeretném világossá tenni, hogy sem én, sem a Fidesz egyetlen magyar párttal sem fogunk összefogni az emberek ellen - nyilatkozta Orbán Viktor."”
 • 152. Őszöd-teljes-audio 2008. november 09. 15:19
  „http://index.hu/politika/belfold/gyurcshang/”
 • 151. Kolompár Rómeó barátja 2008. november 09. 14:29
  „@145 - unio:

  Sajnos nem tudom, hogy a baloldali media hatasa alatt kinek hisz, EU-n belul Gyurcsanyt nem becsulik tobbre, mint Liechenstein kormanyfojet, mert hazug csalonak becezgetik Brusszelben.
  Hogy Orban mit csinalt, valoban hagy kivannivalot, de tudtommal nem OV volt az, akit folyamatos hazudozas UTAN is megvalasztottak a kovetoi, mint On is... :-(

  Ja, es elismert? Na, nem.
  Ja, a vagyonat mibol szerezte? On olvasson keves tortenelmet, GyF Apro Antalnak volta a veje(aki koztudomasulag Kadar bizalmasa volt), ebbol jott az elso banya. Es a tobbirol nem is beszeltem, mint pl. ceges lakasfelujitas a Budai villaban, stb. On nem szokott esetleg TOBBFELE mediat olvasni?
  En kerek elnezest.”
 • 150. bungallow 2008. november 09. 14:23
  „148. Aki kíváncsi, hamar megöregszik!
  Az IMF "készenléti-hitel" felvétele nem hiányzik Magyarországnak!

  Még soha nem hallottam az IMF-től, hogy pl. azt mondta volna "Magyarok! Korábban kedvezőtlen feltételekkel, kedvezőtlen magas kamatokkal adtunk nektek hitelt, amelynek törlesztésébe majdnem belepusztultatok és többször az államcsőd, a fizetésképtelenség határán voltatok. Most mi kárpótolunk benneteket és elengedünk X milliárdot, mert ez szemtelenül jogtalan volt veletek szemben!"

  Persze más hitelező bankoktól sem hallottunk, vagy olvastunk ehhez hasonlót! Pedig lehetne!”
 • 149. grenadle 2008. november 09. 14:15
  „Azért ez sem rossz, tavasszal még így gyűlölködött:

  "Gyurcsány Ferenc beszédében felidézte: a Fidesz elnöke ezen a találkozón azt is mondta, kormányra kerülésük esetén befagyasztják a nyugdíjakat. A miniszterelnök hangsúlyozta, a nyugdíjak értékét meg kell őrizni, összegét pedig emelni. Ezt nem fogjuk hagyni, ilyen áron az országot nem lehet és nem is szabad kormányozni - hangsúlyozta Gyurcsány Ferenc, utalva Orbán Viktor szavaira. Azt mondta: nem lehet felrúgni azt a társadalmi egyezséget, amelyet a szocialisták kötöttek a társadalmi csoportokkal, köztük a nyugdíjasokkal és a munkásokkal. A Fidesz ezzel a két csoporttal akar ,,tengelyt akasztani", amit nem engednek meg - fűzte hozzá."
  http://vasarnapihirek.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2281&Itemid=34

  "ilyen áron az országot nem lehet és nem is szabad kormányozni"

  Saját magát sem veszi komolyan.”
 • 148. józanul 2008. november 09. 13:57
  „Csak arra lennék kíváncsi, hogy ha valaki felvesz valamelyik banktól egy jelentősebb, többmilliós kölcsönt, azt feltételek nélkül teheti? Szóval mi baj van az IMF-fel? Az, hogy adott esetben szeretné visszakapni a pénzét? Emberek! Legyünk észnél, ne dőljünk be a demagógiának, félrevezetésnek!”
 • 147. grenadle 2008. november 09. 13:37
  „unio: Hogy ki fújja a betanult szöveget, azt hagyjuk!
  Ki az Európai Néppárt alelnöke? Gyurcsánynak semmiféle uniós funkciója nincs!
  TMG nyilván nem értelmiségi?
  Gyurcsány műveltsége vajon milyen szintű?? Elég a kultuszminiszterre nézni, hát még az előzőre! (A Bozókira, ha elfelejtette volna!)
  Ha nem ért a gazdasághoz, akkor minek hívják gazdasági csúcsra?
  Bezzeg a csatolt linkben felsoroltak marhára értenek? Pofára estek a hatalmas tudásukkal! (ld. Gyurcsány blog)
  145-ös tudom, hogy sok a hozzászólás, de, hogy maga nem sokat olvasott el belőle, az biztos.
  Szövegéből az derül ki, hogy ön egy beszűkölt tudatállapotú gyurcsányista, aki a nyakói brossúraszövegen kívül semmit nem tud szajkózni, semminek utána nem gondol, abszolut nem képes különbséget tenni lényeges és lényegtelen között.
  Jó lenne egyébként, ha megnézné a közvéleménykutatásokat az egyes pártok szavazótáboráról és akkor nem irkálna ilyen, a realitásokkal köszönőviszonyban sem lévő, baromságokat.”
 • 146. summa 2008. november 09. 13:35
  „unio! Liberálisként is nagyon hasonlítassz Gyurcsányra. Feri is tudott legalább ekkorát hazudni a blogjában:
  "Miközben egyszerűen lenyűgözött az a szakszerűség, amellyel a rendőrség tette a dolgát és védett engem, tisztességes adófizető állampolgárt, az motoszkált a fejemben, hogy nem kéne ezt valahogy megköszönnöm? Természetesen akár fizetésemelésre is gondolok, de talán az lenne még jobb, ha a munkakörülményeken javíthatnánk"

  A tűzijáték számláját és a rendőrök jutalmát is az adófizetők állták.
  Aztán Gergényi is megkapta a jutalmát.
  Erkölcs nélkül nincsen törvény, törvény nélkül nincsen közösség, de szabadság sem.”
 • 145. unio 2008. november 09. 13:02
  „az értelmiség jórészt tényleg Gyurcsányt támogatja,
  aminek fő okai,ahogyan berobbant a politikába, teljesen uj szelet hozott,(ilyen volt Orbán 90-ben )
  -már megválasztása után , tehát az első négy évében az egész európai elit elismerte kiváló képességeit.,teszem hozzá joggal,
  irányadó irok, politikusok szolaltak meg a legnagyobb elismeréssel , és nem csak itthon,
  Egyszerűen beágyazta magát., most is mindenhol elfogadják.
  Orbánt sajnos nem, mert felelőtlen kijelentéseit nem felejtik el., mert a nyugati demokraták nem felejtenek.Amerika meg végképp nem.
  Amikor brekegő békának nevezte az usa nagykövet asszonyát.,vagy közölte, hogy az UNI-ón kivül is van élet.
  Ezzel és a hasonló megnyilvánulásokkal egyszerűen a "páholyból", az európai elitből kiirta Orbán magát.Itt a legelső és a legnagyobb baj.Ezt az elit nem bocsátja meg neki.
  Második.
  nem ért a közgazdaságtanhoz, betanult szövegét fujja, mint pl. az adócsökkentés.Ezt az egyetemen két éven tanulják,ő nem tanulta.
  .Ezért van ,h ogy feltett kérdésre nem tud magyarázatot adni.Ezt a témát kerülne kellene, pláne akkor, ha egy közgazdász miniszterelnök ez ellenfele.
  Orbán nem művelt, neki nem Dakota közmondásokat kellett volna előhuzni,
  tovább proli módon ,nem az európai értékrend szerint öltözik,. tovább, liberálisból lett keresztény, ezt senki nem veszi be és nem is hiszi el, és ma vallásra már nem lehet európai politikát épiteni./ / emlékszenek sokan arra, amikor a papokat simán csuklyásoknak nevezte/
  Szóval sok volt a hiba Orbán részéről, azalatt, mig Gyurcsány megágyazott magának,most is abból él.
  Olyan ez mint az iskola, aki jelessel kezd, az ha nem tanul semmit a negyedik évben , akkor se buktatjk megsőst az összegyűjtött pontok alapjn megy az egyetemre.
  Gyurcsányban még most is nagyobb lehetőséget lát az értelmiség, ezért a Fidesznek másik fiut kellene előhuzni, de nem Kosát,Járait, meg Matolcsit, egy európert, mert a jövő a nagyvonalu ,nagyivü politikusoknak kedvez.Orbán saját keretei között mozog, nem tud megujulni, miközben Gyurcsány folyamatos ráhuzzta Orbánra a skatulyát és most a csuccsal is beszoritotta, már amire nem megy el.Hol van Áder,Szájer, Kövér ,Pokornyi, ,ellléptek melőle,Orbán nem tudta visszapotolni ezeket.
  Azt , meg hogy Orbán nem megy el a csucsra, az több,mint bűn, ne legyen igazam, további százalékot hoz megint Gyurcsánynak.
  Tudomásul kell venni, hogy az Unio egyike vagyunk, ily modon is kell viselkedni,-ajánlom, hogy menjenek át Szabadkára, majd meglátják, hogy milyen az élet az union kivül.”
 • 144. XXstandard 2008. november 09. 12:27
  „http://hetivalasz.hu/cikk/0811/kormanyzas_csodgondnoksag_alatt”
 • 143. bizony 2008. november 09. 12:13
  „Magyarorszagnak lenne egy kitünö kormanyföje, ha a csaladja annakidejen nem hagyta volna el szep hazankat; Monsieur Sarközy!...”
 • 142. lobby 2008. november 09. 11:47
  „SAD írta:
  ,,Nem értem a magyar politikai elitet, a magyar értelmiséget, hogy miért hagyják tovább zülleszteni a Magyar Köztársaságot."

  Kedves SAD! Igaza van, de pontosítsunk egy kicsit.
  Az Ön által felvázolt magyar politikai ,,elit" alatt a kisebbségben, de még hatalmon lévő MSZP-ét értem.

  Az MSZP hibás azért, hogy ennyi kudarc után Gyurcsány Ferenc még ma is a miniszterelnöki széket bitorolja.

  Konkrétan valamennyi MSZP-és országgyűlési képviselő felelős azért, amit ma a Gyurcsány-kormány a ,,köz" ellen elkövet. (A Magyar Köztársaság Alkotmánya 20.§. (2) bekezdése szerint az országgyűlési képviselők tevékenységüket a köz érdekében végzik.)

  Mit is tesznek az MSZP-és képviselők a ,,köz" érdekében?
  A Gyurcsány-kormány sorozatos kudarcai ellenére pártérdekek mentén - nem a ,,köz" érdekében - fenntartják a kisebbségi kormányzást.

  A Botka, Szirbik stb. kétes erkölcsű, megélhetési politikusokat olyan jól megfizeti a ,,köz", hogy 1 millió forint környékén kapnak havonta, de 100 ezer forintért feladták a ,,köz" képviseletét.

  Az MSZP mindaddig folytatni fogja a demokráciával ellentétes gyakorlatát, amíg azt a ,,köz" hagyja. Ebben a magyar értelmiségnek nagy felelőssége van.

  Az értelmiség hallgatásával beleegyezik az ország teljes gazdasági, pénzügyi ellehetetlenítésébe, cinkosságot vállalva a mai politikai ,,elittel"!”
 • 141. zweistein 2008. november 09. 11:33
  „Ha másra nem , arra jó a gazdasági csúcs, hogy Magyarország legjobban megfizetett köztisztviselői az idézett - egy hónappal ezelőtti - blogbejegyzést megmagyarázzák!

  "A magyar pénzügyi rendszer stabil. Nem tudom, hogy a Fidesz vezetői kivel konzultálnak, meg tudom nevezni azonban azokat, akikkel mi egyeztetünk: a jegybank elnöke, a bankszövetség vezetői, a pénzügyi felügyelet vezetői, a tőzsde vezetői és a Biztosítási Felügyelet vezetői. Nem általában konzultálunk, hanem konkrétan. Ezek a megbeszélések arra a következtetésre vezettek és vezetnek, hogy Magyarország közvetlen veszélyeztetettsége alacsony." (GYF)

  Kíváncsian várom, vajon most mit fognak mondani?”
 • 140. 1 vélemény 2008. november 09. 11:07
  „A következő állítások a Gyurcsány-kormányról nem Orbán és az ellenzék szájából hangoztak el, hanem az IMF-től származnak:

  IMF (2006):
  "az állami pénzügyek helyzete - amelyet a hiány sorozatos túlfutása jellemez - aláássa a gazdasági stabilitást és a növekedés kilátásait".

  IMF (2007)
  ,,Az IMF igazgatóhelyettese szerint hozzá kell nyúlni a család- és lakástámogatásokhoz, az önkormányzatokhoz, mert ezeken a területeken eddig semmi nem történt. Folytatni kell az egészségügy reformját, nem szabad adót csökkenteni, be kell vezetni az ingatlanadót és el kell törölni az árfolyamsávot, mondja a valutaalap, amely aggódik a magyar gazdaság lassulása miatt."

  Miért menne el Orbán a találkozóra? Semmi jelentősége nincs.
  Az IMF diktál, Gyurcsány csak egy báb ebben a dologban.
  Már mozgástere sincs a kisebbségi Gyurcsány-MSZP paktumnak!”
 • 139. a válság a stabil 2008. november 09. 11:06
  „"A magyar pénzügyi rendszer stabil. Nem tudom, hogy a Fidesz vezetői kivel konzultálnak, meg tudom nevezni azonban azokat, akikkel mi egyeztetünk: a jegybank elnöke, a bankszövetség vezetői, a pénzügyi felügyelet vezetői, a tőzsde vezetői és a Biztosítási Felügyelet vezetői. Nem általában konzultálunk, hanem konkrétan. Ezek a megbeszélések arra a következtetésre vezettek és vezetnek, hogy Magyarország közvetlen veszélyeztetettsége alacsony."

  Nicsak! Ez a "csúcs" egy hónappal még ezelőtt még elég volt neki, vajon minek kell Orbán, a "hülye jogász", aki nem ért a gazdasági kérdésekhez?
  Azért kell Uraim, hogy rákenje a szart!! Na meg, hogy a 135-ös szerű agymosottakat tovább vakítsa.”
 • 138. 1 vélemény 2008. november 09. 11:00
  „A magyar pénzügyi rendszer stabil és dübörög a gazdaság... a Pannon puma meg összeesett.”
 • 137. grenadle 2008. november 09. 10:59
  „135-nek: Tud olvasni? Gondolkodni is??? Olvassa el Gyurcsány egy hónappal ezelőtti blogbejegyzését! Vesse össze az azóta bekövetkezett eseményekkel! Kinek lett igaza? Nem gyűlölködött-e Gyurcsány? És mire fel? Pont az olyan félrevezetett orbánfóbiások kábítására, mint maga!”
 • 136. gyurcsány-blog 2008. november 09. 10:52
  „A pánikkeltésről

  gyurcsany összes bejegyzése
  2008.10.08. 15:36 -kor
  174 hozzászólás érkezett

  Nyomtatási nézet

  Bankjainknak nincs jelentős nagyságú rossz követelése, nem fenyegeti őket az a veszély, hogy vagyonukat elveszítenék, és hogy a náluk elhelyezett betétekért ne tudnának jótállni.


  Rendkívül felelőtlen a Fidesz magatartása. Nem egyszerűen félrevezető, hanem kifejezetten pánikkeltő magatartás ez, és ebben az esetben a pánikkeltés maga a közvetlen károkozás. Bűnnek tartom azt az érzést kelteni, hogy a magyar pénzügyi-gazdasági rendszerben súlyos válság-közeli jelenségek lennének. Bűnnek tartom azt hangoztatni, hogy hasonló beavatkozásokra lenne szükség Magyarországon, mint az Egyesült Állalmokban, vagy akár Nagy-Britanniában.

  A magyar pénzügyi rendszer stabil. Nem tudom, hogy a Fidesz vezetői kivel konzultálnak, meg tudom nevezni azonban azokat, akikkel mi egyeztetünk: a jegybank elnöke, a bankszövetség vezetői, a pénzügyi felügyelet vezetői, a tőzsde vezetői és a Biztosítási Felügyelet vezetői. Nem általában konzultálunk, hanem konkrétan. Ezek a megbeszélések arra a következtetésre vezettek és vezetnek, hogy Magyarország közvetlen veszélyeztetettsége alacsony.

  Magyarország kockázatai alapjában véve áttételesek, hiszen ha a pénzügyi-gazdasági krízis miatt lassul a világgazdaság, ha kevesebb a befektethető pénz, ha kevesebbet költ és vásárol Nyugat-Európa - a legfőbb exportpiacunk -, akkor természetesen Magyarországon is lassulhat a növekedés. De ez nem gazdasági válság, ez a gazdasági növekedés ,,szokásos ciklikussága". És van még egy hatás. Amikor pénzszűke és bizalmatlanság van a piacon, akkor drágábbak a hitelek, magasabbak a kamatok, nehezebb hozzájutni forrásokhoz.

  Egyik sem jó hír, de nagyon messze vagyunk attól, amit a Fidesz sulykol. Mi a jó válasz a kialakult helyzetre? Az, amit a kormány megtesz. 800 milliárd forintos hatású programmal siet a kis- és középvállalkozások megsegítésére. Hogy ha drága a hitel, akkor olcsóbb hitellel, hogy a korábbinál sokkal intenzívebb támogatással, külföldi piacok megszerzése érdekében garanciát, tőkét és hitelt adjon, piacot keressen.

  Bankjainknak nincs jelentős nagyságú rossz követelése, nem fenyegeti őket az a veszély, hogy vagyonukat elveszítenék, és hogy a náluk elhelyezett betétekért ne tudnának jótállni. A kormány mai ülésén azt fogom javasolni, hogy megelőzendő a betétek olyan országokba vándorlását, ahol magasabb az állami garanciavállalás, Magyarország kövesse az ír és a német példát, és vállaljon korlátlan garanciát a lakossági bankbetétekre.

  Ezt kell csinálni! Nem jajveszékelni, nem felelőtlenül válságot kelteni, nem bajt okozni, nem önző módon viselkedni, mint ahogyan ezt a legnagyobb ellenzéki párt teszi.

  Gyerünk Barátaim, higgadtan és nyugodtan tegyük a dolgunkat!”
155 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vízzel árasztotta el a ferihegyi repteret egy orosz férfi

Megnyomta a tűzjelzőt, és így vízzel árasztotta el a Ferihegyi repülőtér 2/A terminálját egy orosz… Tovább olvasom