Délmagyar logó

2018. 06. 22. péntek - Paulina 15°C | 27°C Még több cikk.

Gyurcsány Miskolcon - a Fidesz és a Jobbik ne papoljon!

Az MSZP határozottan elítéli a Fidesz és a Jobbik támadását Gyurcsány Ferenc ellen, aki az elmúlt három napban Miskolc avasi városrészében, egy panellakásban lakott, az ott élő család meghívására.

Miskolc jobboldali és szélsőjobboldali pártjának képviselői közösen tiltakoznak Magyarország volt miniszterelnökének miskolci látogatása ellen - emlékeztetett Káli Sándor, az MSZP miskolci elnöke az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A város korábbi polgármestere azt írta: az a miskolci közgyűlésben magát ellenzékinek mondó Jobbik tiltakozik, amelynek képviselői rendszeresen együtt szavaznak a várost vezető Fidesszel, az a Jobbik tiltakozik, amelynek miskolci származású Európai Parlamenti képviselője lelkesen asszisztált egy uniós zászló elégetéséhez, majd, mint aki jól végezte dolgát, szépen elutazik Brüsszelbe, s felveszi a magyar viszonylatban tekintélyesnek számító fizetését.

Az a Zsiga Marcell országgyűlési képviselő fejezi ki cinikusan a tiltakozását, aki törvénytelenül, duplán vette fel a költségtérítését, de botrányt okozott azzal is, hogy szolgálati gépkocsijával a mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolót használta - emlékeztet Káli Sándor.

Az a Sebestyén László fideszes országgyűlési képviselő fejezi ki Gyurcsány Ferenc miskolci látogatásával a nemtetszését, aki mind a mai napig nem számolt el a választóinak azzal, hogy állami vállalati alkalmazottként megdolgozik-e a havi egymilliós fizetéséért, vagy sem - tette hozzá.

Ez a jobboldali, szélsőjobboldali össztűz azt mutatja, hogy a demokrácia súlyos veszélyben van Magyarországon, mert hatalmi szóval akarják meghatározni, melyik ellenzéki politikus melyik városba látogathat csak el, s végezheti országgyűlési képviselői munkáját - írta közleményében Káli Sándor országgyűlési képviselő.

Gyurcsány Ferenc a Demokratikus Koalíció (DK) vezetője és a párt három tagja, Vadai Ágnes, Varju László és Molnár Csaba hétfőn miskolci családok invitálására az avasi városrészbe, panellakásokba "költözött", hogy vendéglátóik kérésére a helyszínen ismerkedjenek meg azzal, hogyan élnek ilyen környezetben.

Látogatása ellen mind a Jobbik, mind pedig a Fidesz határozottan tiltakozott, és a város elhagyására szólította fel a DK elnökét.

Olvasóink írták

 • 7. bánki 2012. január 26. 11:09
  „Pápára kellett volna mennie !

  ,,Gyurcsány Ferenc háztartásában még 3 személy él (feleség és 2 gyerek).
  Pápán van egy 50 m2-es lakás (100 % tulajdon, 1995-ben vette).
  Havi bruttó jövedelem: 1.507.400 Ft. Az Altus Rt-től osztalékként: 114 milliót kapott (bruttó). A cég 100 %ban az övé. Más cégben tulajdonrésze nincs.

  Source: http://hu.shvoong.com/law-and-politics/politics/1865200-gyurcs%C3%A1ny-ferenc-vagyonnyilatkozata/#ixzz1kYdTs8gb"”
 • 6. enisehezem 2012. január 26. 10:30
  „Javaslom,hogy az IKV hívja meg Fletót a Hunyadi térre,vagy a Cserkóra 1 évre!”
 • 5. s3307 2012. január 25. 19:16
  „talán abba kellene hagyni az állandó le járatást ,a FIDESZNEK tükörbe kellene nézni mit tett az országgal másfél év alatt.”
 • 4. jozko 2012. január 25. 18:08
  „Az LMP pedig /itt Szegeden/ a hajléktalanokkal hált.
  Csupa megmentő!

  Gyurcsány Ferencnek a Titanicon lett volna a helye!
  Nem , nem a vesztét kívánom!

  Mindenkit megmentett volna-?!”
 • 3. csergemerge 2012. január 25. 17:55
  „A tiltakozás nem a panellakás tanulmányozásának, hanem az erőszakos kampánynak szólt!!
  Hiszen gyurcsányi "Elmondása szerint ő is csak úgy hallotta, hogy áprilisban időközi helyhatósági választás lesz a borsodi megyeszékhelyen, ezért sekélyes feltételezésnek minősítette azt, hogy ő esetleg kampányolni jött volna ide a csapatával" - ami gyurcsányelvtárs nyelven azt jelenti: kampányolni jött ide a csapatával.

  A DK eleve nem igaz hiszen 100%-ban ifjúkommunistákból áll. Tehát sem demokratikus, sem koalíció.”
 • 2. deszkás 2012. január 25. 17:15
  „Mit kell(?) tiltakozni? Lehet utánacsinálni vagy hallgatni de azt mélyen!”
 • 1. kopkop 2012. január 25. 17:00
  „A demokrácia pont arról (is) szól, hogy mindenki szabadon kinyilváníthatja véleményét.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A második negyedévben várható az IMF vizsgálata

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) a második negyedévben érkezhet Magyarországra a 2008-as… Tovább olvasom