Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

Gyúrt néger

Hozzávalók a tésztához: 45 dekagramm liszt, 1 dekagramm szalalkáli, 3 kanál kakaópor, 15 dekagramm margarin, fél marék porcukor, 1 tojás, kevés tej. Négy lapot sütünk.

A krémhez: 7 deciliter tejet 2 csokipudinggal felfőzünk. 20 dekagramm vajat 20 dekagramm porcukorral kikeverünk, a kihűlt pudingot kanalanként hozzákeverjük, kakaóport teszünk hozzá. Megtöltjük a lapokat.

Csokimázt teszünk a tetejére. (Én mindig főzőcsokit használok.)

Marton Emilné, Nyúl

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kropfné Knipp Mária

Tovább olvasom