Délmagyar logó

2018. 03. 21. szerda - Benedek -7°C | 2°C Még több cikk.

GyVSE-sikerek Pozsonyban

Kajak-kenu

Pozsonyban rendeztek a közelmúltban lengyel, cseh, szlovák és magyar klubok részvételével nemzetközi versenyt. A Győri Vízisport SE versenyzői jól szerepeltek a viadalon, melyen a táv 4000 méter volt.


Először az úgynevezett „tortaversenyen” Bedőcs Krisztina kajak egyesben a felnőttek között győzött. Szintén első lett kenu egyesben az 1993-as születésűek mezőnyében Wágner Tamás, míg a felnőtteknél Takács Viktor.
Második lett a serdülő lányoknál Bedőcs Andrea, a kenusoknál az 1993-as születésűek között Krajczár Martin, a serdülők között Lantos Ádám, az ifjúságiaknál Varga Dávid, a felnőtteknél Széles Gábor.
Harmadik lett kenuban az ifista Horváth Péter, valamint az MK1-ben Hérics Dávid a fiúk, Jászberényi Kata a lányok versenyében.
A régiós versenyen az összesített eredmények alapján a ranglista élén a Győri Vízisport SE végzett. Első helyezést ért el Bedőcs Andrea, Wágner Tamás, Jászberényi Mátyás (kenu, serdülő), Varga Dávid (kenu, ifjúsági), Kovács Attila (kajak, serdülő), valamint a serdülőváltó Kovács Attila, Bedőcs Andrea és Lantos Ádám összetételben.
Másodikként zárta a viadalt Németh Gergő (kenu, ifjúsági), Bolla Sándor (kajak, serdülő).
Harmadik lett Lantos Ádám, Németh Tamás (kajak, ifjúsági), az Olláry Tamás, Horváth Fanni, Wágner Tamás és a Bolla Sándor, Tóth Diána, Jászberényi Mátyás összetételű váltó.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sorbonne-i professzor Egyiptom titkairól

A nagy sikerű soproni előadássorozat után a hétvégén Győrben is bepillanthatunk az ókori Egyiptom… Tovább olvasom