Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 21°C Még több cikk.

Ha letelt a diákhitel, nyilatkozni kell

A végzős diákoknak jogviszonyuk megszűnését levélben be kell jelenteniük.

Nyáron sok végzős diák fejezi be tanulmányait. A tanulóévei alatt hitelt felvett diákoknak hallgatói jogviszonyuk megszűnését levélben be kell jelenteniük a Diákhitel Központnak és a következő hónap 5-éig – külön értesítés nélkül – a törlesztést is meg kell kezdeniük. A „kiiratkozást" bejelentő nyomtatvány, a számlaszám és az átutalásra vonatkozó egyéb információk a www.diakhitel.hu honlapon megtalálhatók.

A  2005/2006-os tanévtől a diákhitel felvehető legmagasabb összege havi 30 ezer forintra emelkedik. A szerződéssel már rendelkező ügyfelek közül azoknak, akik az új tanévtől ezt az összeget szeretnék megkapni,  írásban nyilatkozniuk kell legkésőbb szeptember 30-ig. A módosításhoz szükséges információk és a nyomtatvány 2005. június 30-tól elérhető lesz a Diákhitel Központ honlapján.

Az ügyfélszolgálat nyáron is fogadja az érdeklődők hívásait a 40/24-00-24-es telefonszámon. Júliusban a velencei EFOTT-on (Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója),  augusztusban a Sziget Fesztiválon is várják az érdeklődőket.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győrben is K&H-futás

atlétika

A tavaly megkedvelt K&H olimpiai futónapok idén ismét öt nagyvárost… Tovább olvasom