Délmagyar logó

2017. 12. 15. péntek - Valér 6°C | 13°C Még több cikk.

Habos-diós pite

Hozzávalók:

4 db tojás, 15 dkg Rama, 15 dkg porcukor, 22 dkg liszt, fél csomag sütőpor, 15 dkg darált dió.

Elkészítés:

A tojássárgájából, margarinból, 15 dkg porcukorból, lisztből, sütőporból tésztát gyúrunk. A tésztát egy közepes nagyságú tepsibe szép egyenletesen lisztes kézzel elsimítjuk. A tojásfehérjéket 20 dkg porcukorral kemény habbá verjük, majd a darált dióval elkeverjük. A tepsibe téve a tésztát baracklekvárral megkenjük és a diós habbal befedjük. Közepes hőmérsékleten sütjük.

Bíró Istvánné, Kunsziget

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lóvásár és ügetőverseny

Régi terveiket megvalósítva, hagyományteremtő szándékkal ló- és hobbiállatvásárt, illetve tartozék-… Tovább olvasom