Délmagyar logó

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 30°C Még több cikk.

Hajas Lászlót megérintette a szerencse

Némi túlzással felfedezte a média, egy azonban bizonyos: Hajas László mostanság sokfelé feltűnik.
 A Győri Ipartestület szervezésében fodrászoknak mutatott be néhány igazán hasznos vágásmódot és technikát, közben egyfolytában beszélt, csak beszélt... Egyszóval nem lehetett nem figyelni rá.

A Szombat esti láz egyik sztárja, a fodrászszakma nagy diktátora éppolyan szerényen mesélt életéről, mint ahogyan néhány óra múlva a legújabb trendekről a fodrászoknak és a tanulóknak, mindazoknak, akik kíváncsiak voltak rá.

Pályaválasztás anyai sugallatra

A műsorvezető

Március 31-én indult útjára az ATV új szórakoztató műsora, a Humorbajnokság. A júniusig tartó tehetségkutató verseny 11 adásában egészen a döntőig egyenes kieséses rendszerben keressük a humor új nagyágyúit. A Humorbajnokság műsorvezetője Farkasházi Réka és Hajas László.

Két olyan embert kerestek, akik népszerűek, pozitív személyiségek és nem elcsépeltek.
A férfi műsorvezető személye nem okozott dilemmát, hat-hét név merült fel, de végül Hajas Lacira esett a választás. A próbafelvételek során pedig az is kiderült, hogy egy vidám, jó humorú és egyben kameraérzékeny ember, aki alkalmas a feladatra.

Hajas László számára új a műsorvezetői szerep, de csak kicsit izgul. „A munkám során folyamatosan kommunikálok nemcsak a vendégeimmel, de a bemutatók és a továbbképzések során is. A televíziózásban is van egy kis gyakorlatom, ezért bízom benne, sikerrel veszem majd az akadályokat" – ígérte Hajas László.
Meseszerű, ahogyan pályát választott, édesanyját illeti a dicsőség, aki csodaszép nőként modellkedett. Így került Hajas László egy kitűnő mester keze alá, s így választotta hivatásául a fodrászságot. Persze nem ment könnyen, Hajas bizony volt idő, hogy rágta a kefét, és végleg le akarta tenni a fésűt meg az ollót a kezéből.
A sors igazságot szolgáltat

– Szakmai tudás mellett nagy adag szerencse is kell az élethez, úgy érzem, nekem ez most bejött – állítja Hajas László.
– Egyébként pedig hiszek a sors igazságszolgáltatásában, azaz: ha valaki becsülettel és szorgalommal teszi a dolgát, meglesz a méltó jutalma. Így vagyok én azzal, hogy rám talált egy csatorna, behívtak egy táncműsorba, megszeretett a közönség... Mindez talán nem véletlen.
Két nap csak a vendégeké a hétből

Két nagy szalon, fodrászkereskedés és sok minden más fűződik a bejáratott Hajas névhez, aki szerint a frizurában a trendeknél és a divatnál is fontosabb az egyéniség. Élete a szakma maradt, annak ellenére, hogy népszerűnek tartott műsorok vendége, és műsorvezetőként az újságírói szakmába is belekóstolt. A hétből két-három napot viszont kizárólag a fodrászatnak és a tanításnak szentel, minden egyéb csak utána jöhet.

A tánc egy nagy szerelem

– A zene, a tánc az életem része, bár bevallom, sajnos soha semmilyen hangszeren nem tanultam – folytatta a mester. – A tánccal ebből szerettem volna valamicskét pótolni, de rájöttem, most csupán némi fogalmam lett róla, az igazi tanulás csak ezután következne. A feladatnak szerettem volna maximálisan megfelelni, úgyhogy szívvel-lélekkel tanultam, s nagyon jól éreztem magam a többiekkel.

A vendég megszépül egy hozzáillő frizurától

A jó fodrász idővel – vendégei
megismerésével párhuzamosan
– jó pszichológussá is válik, és ebben a közösségben mindenki jól érzi magát  azzal együtt, hogy a vendég időközben  megszépül. És egy jó frizura  csodákat tehet a viselőjével.

A divatról szólva Hajas a forma és a szín harmóniájában az egyéniségre esküszik. Azaz: egyéntől függ, kinek mi áll jól és ez hogyan egyeztethető össze a trendi színekkel és a vonalakkal. Örök igazság viszont, hogy a jó fodrász idővel – vendégei megismerésével párhuzamosan – jó pszichológussá is válik, s ebben a közösségben mindenki jól érzi magát azzal együtt, hogy a vendég időközben megszépül...

Rettegjünk együtt!

Az RTL Klub március 19-én tűzte ismét műsorra A rettegés foka című produkciót. Nyolc epizód készült el, benne civilekkel és sztárokkal, köztük Hajas Lászlóval.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megszúrtak egy férfit Cigi az alvázban Baleset Rongáltak az Ady Endre úton Fqkaszát loptak

sopron» A Kossuth Lajos utcai telefonfülkében egy vérző hátú férfi kér segítséget –… Tovább olvasom