Délmagyar logó

2018. 03. 20. kedd - Klaudia -3°C | 4°C Még több cikk.

Halálos baleset Bács-Kiskun megyében

Egy fiatal lány meghalt abban a balesetben, amely péntek éjszaka történt Vaskútnál, Bács- Kiskun megyében. Az autó sofőrje - akinek a jogosítványát már korábban elvették - ivott, mielőtt volánhoz ült.
A kocsiban öt, szórakozásból hazatérő fiatal utazott, akik Gara irányába tartottak, amikor útpadkának hajtottak, majd belecsúsztak az árokba. Az autó 27 éves sofőrjét már többször érték ittas vezetésen, ezért nem is volt jogosítványa. Az autó egyik utasa - egy 15 éves garai lány - kirepült az autóból, és a helyszínen életét vesztette. A kocsiban utazó másik három fiatalt súlyos sérülésekkel szállították kórházba. Az autó sofőrje könnyű sérülésekkel megúszta a balesetet, őt a rendőrök őrizetbe vették.

Olvasóink írták

  • 1. zoltanz 2008. november 17. 11:43
    „Diszkóbaleset megint. Erről beszél pár-száz ember egy-két napig, aztán jöhet újra a következő hétvége feketelistája.
    A TIZENÖT éves fiú, leány, MÉG GYEREK!!!! Mi a francot keres éjszaka az utcán? Egyértelműen a szülők a felelősek, mert megengedik. Felelős a szülő, mert a gyerek MÉG NEM KÉPES!!!!! mindig helyes döntést hozni, és a rossz döntés az életébe kerül. Talán ezt prevenciós jelleggel kellene sugároznia a médiáknak. Külföldön bevált. Sokkoló képsorok bombázzák a fiatalok vabank törekvéseit, a módszer bevezetése óta csökkent a diszkóbalesetek száma.
    Ezek a gyerekek felnőttek akarnak lenni úgy, hogy hivatásos vagány sleppjeként alkoholgőztől mámorosan nagykorúnak képzelik magukat, nagy hangon osztják az észt a világra. Aztán, mint derült égből villámcsapás, tragikus közlekedési balesetben szétroncsolódott testtel elkötözik lelkük a másvilágra és nem értik, hogy van az, hogy a templomban mindenki állva énekel és csak ő az egyetlen, aki a hátán fekszik koszorúkkal és zokogó hozzátartozókkal övezve.
    A szülő, aki elengedi éjszakai bulikba a gyerekét , valószínű, még sohasem gondolt arra, hogy ez a gyerek lehet, hogy életében végérvényesen és visszafordíthatatlanul utoljára lépett ki a kapun...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fidesz: Hiteltelen emberek akarják megoldani a válságot

A válságot Magyarországon hiteltelen emberek alkalmatlan és hiteltelen eszközökkel akarják megoldani… Tovább olvasom