Délmagyar logó

2018. 04. 25. szerda - Márk 12°C | 25°C Még több cikk.

Halott motorost találtak az árokban - fotóval!

A fűben megcsillanó alkatrészről fedeztek fel Tatabányán kedd este egy balesetet szenvedett motorost, aki 12 órája halott volt.

A 31 éves férfi az 1-es út egyik balra ívelő kanyarjában fékezés nélkül letért az útról, közben jelzőtáblának ütközött és árokba esett. A motoron nem találtak más járműtől származó rongálódást - mondta a főkapitányság sajtóreferense.

Az áldozat hétfőn este indult el kunszentmiklósi otthonából, szüleinek csak annyit mondott, hogy motorozni megy. Ők este még beszéltek vele telefonon, kedden kora reggel viszont már hiába hívták. A halál beálltát ekkora időzítette az orvos szakértő - közölte Léber Gabriella.

Ezen a motoron érte a baleset a férfit. Fotó: kemma.hu
Ezen a motoron érte a baleset a férfit.
Fotó: kemma.hu

A baleset körülményeit szakértők bevonásával vizsgálja a Tatabányai Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya.

Olvasóink írták

34 hozzászólás
12
 • 34. Thomks 2009. október 23. 17:02
  „Olvasgatom a hozászolásokat és teljesen kivagyok akadva. Sokkan csak autoban tudnak élni és az ilyeneknek akik még vécére is autoval menne ha beférne a lakásba az ilyen-nek nem teccik hogy a motoros menyivel kisebb helyen elfér és könyebb tárolni. Én nekem csak egy 250 ETZ-m van és mikor megprobáltam a városban betarani az 50km/h-t hát mit ne mondjak csoda hogy most még itt vagyok mert az autosok (akik betartják a kreszt és nem száguldoznak) ledudáltak , vilogtak és nem egy még majdnem le is szoritott. Városon kivül én 90-100-nál töbel nem szoktam menni (nemis nagyon tud többet) és ha nem fürkészném a visszapillantot álandoan akor azok az autosok akik "szabályosan" közlekednek ugy suhhanak el melletem mintha állnák. Sajna nem 1x elestem már a motoromal de 1ik se azért volt mert száguldoztam egyszerüen csak megcsuszott az elsökerék és onnan menthetetlen bár ha valaki nincs felkészülve az esésre az megsérülhet akár rosszabul is végzödhet. Tehát tisztelet autosok akik nem tudnak meglenni a kocsijuk nélkül nem kell szidni a motorosokat mert ha egyszeris kiprobálna 1 nem nagy teljesítményűt tudná mért olyan jo motorozni és ha valaki megengetheti magának azt h nagy motorja legyen az nem egyböl 1 "száguldó örült" . Most nem mondom h nincsenek de nem mindenki ugyanolyan és nem kell mindenkit ugyis kezelni. Az autosokal is sokk gond van mert azok még fele anyira se figyelnek az útra mint 1 motoros és ök sokkal több balesetet okoznak mig a motoros legtöbbször csak magára veszélyes.”
 • 33. fazer 2009. augusztus 17. 10:18
  „#32 Mi van Öcsi? Feszélyez a kétütem, meg az 50 ccm? :)))”
 • 32. scatman 2009. augusztus 14. 01:29
  „Honecker is olyan mint névadoja!Ö nem szegi meg a kresszt!Persze egy 1100-as motorral ötvennel megy városban!Esetleg 130-al a pályán!Röhely!Miért van akkor erömü alatta!?”
 • 31. Stn 2009. augusztus 06. 20:06
  „Találtak egy halott motorost és volt nála egy fotó?

  Mi volt rajta?

  DM :P pff”
 • 30. dblaci 2009. augusztus 06. 17:22
  „FOtóval!!!!!!!!! Nézze meg ön is, BORZALMAS!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Délmagyar szint. (y)”
 • 29. honecker601 2009. augusztus 05. 22:57
  „Dean23! Nekem is nagymotorom van, 1100 ccm, de nem szoktam megszegni a Kreszt! És nagyon sok motoros társam van, aki ugyanígy tesz, mint én! Úgyhogy kikérem magamnak az ő nevükben is, hogy minden motoros csak száguldozik és semmibe veszi a szabályokat!
  A többi negatív hozzászóló pedig nézzen már magába, mielőtt szidja a motoros társadalmat és gondolkodjon el, hogy ő vajon mindig betartja a szabályokat autóval?! Sok autós egy motorosra véres rongyként tekint! Talán ezért tartunk itt, ahol!”
 • 28. dean23 2009. augusztus 05. 22:51
  „26.
  Meg UFOt látott, integetett Tünci stb. stb.! Nem a baleset körülményei foglalkoztatnak. Ilyen járművek zárt versenypályára valók!
  Abban a tragacs CLK-ban meg legalább van 4 légzsák meg 1.5 tonna fém ami elnyelje az energiát, itt meg csak a reflexeidben és a szerencsében bízhatsz!”
 • 27. kozi 2009. augusztus 05. 21:34
  „dean23-nak igaza van.
  legyünk őszinték,egy ilyen mocit azért mégse arra készítettek hogy 50-nel meg 90-nel pötyögjél az utakon,legalábbis én még olyat nem láttam.Valaki előzőtt már meg gyorsasági motorral közlekedőt???????Ha igen kérem jelezze.
  Mégegyszer részvétem a családnak.”
 • 26. ildes01 2009. augusztus 05. 21:06
  „dean 23
  Én nem tudom, hogy Te ebben a cikkben hol látod azt, hogy ész nélkül száguldot, vagy, hogy nem tartotta be a kreszt??? Ha jobban megnézed a fotót, ez a motor nem úgy néz ki, mint ami két kilónál táblát fogott!Az fel sem merül benned, hogy más okozta a balesetet? Műszaki hiba, úton átfutó szarvas, vagy szegény srác csak egyszerűen rosszul esett?
  És ezt most nem azért írom, mert ismertem az áldozatot, de ez annyira tipikus, hogy rögtön az "őrült" motorosokat köpködjük.
  Ha 90 km/h-val mész főúton és 140-150 km/h-val megelőz egy CLK Merci, az senkinek nem tűnik fel, de ha ugyanennyivel egy motoros, akkor az már "Őrült" száguldás.
  Arról meg nem is beszélve, hogy használtan minimum 1 milliónál kezdődik az ára egy ilyen motornak, így nem hívnám "viszonylag olcsó járműveknek":
  http://www.hasznaltauto.hu/3003567_honda_cbr600f_2004”
 • 25. knana 2009. augusztus 05. 20:59
  „Esetleg az felmerült valakiben, hogy rosszul lett az illető? Fék nélkül eset az árokba miután eltrafált egy táblát. kb mint Massa a Hungaroringen.
  Ez a vita teljesen felesleges ki a sz***rab az utakon, 0 tolerancia senki nem törödik a másikkal, törtetek nyomulok nekem kelllllll az első lenni mindegyik lámpánál és még sorolhatnám.
  Ha az ember kölekedik akkor legyen tisztában azzal, hogy nem csak saját magért felelös. Mindenki tévedhet, hozhat rossz döntést, de hagyni kell időt a korigálásra. Mindegy milyen eszköz 2 kerék, 4 kerék, 6-8 kerék.
  Nem kell 200-zal menni egy balesethez, gondolom mindenki hallotta már a relatív gyorshajtás fogalmát?!
  Tudni kéne parancsolni az embernek saját magának, persze ez nem könnyű több kevesebb lóerővel a hátamögött (mindenki érezte már ezt - ki ha Én nem?) A tanulmányok szerint az ember a közlekedési eszközön "fölerősödve" próbálja visszafizetni az Őt ért sérelmeket és rögtön meg is érkeztünka mai közlekedési morálhoz.
  Egy tatabányai ismerősöm panaszkodot, hogy fél Szegeden vezetni! Pedig a komának igen szép tapasztalata van a vezetés területén.”
 • 24. dean23 2009. augusztus 05. 20:52
  „Azért szidjuk ezeket a motorosokat, mert az efféle nagyteljesítményű, viszonylag olcsó járműveknek semmi haszna nincs! Egy célt szolgálnak és ez az ész nélküli "SZÁGULDÁS"! Nekem ne mondja senki, h. vett egy 500-1000 köbcentis mocit és pöccre betartja a kreszt!”
 • 23. ildes01 2009. augusztus 05. 20:40
  „Ismertem az áldozatot. Egy felelősségteljes fiatalembert ismertem meg benne, nem egy őrült száguldozót. Részvétem a szüleinek, remélem fel tudják dolgozni a fiúk ilyen korai elvesztését.”
 • 22. VV4 2009. augusztus 05. 18:59
  „Az itt olvasható hozzáállás érezhető az utakon is. Minden autóban ülő rettenetes okos és k.rv@ nagy úr és mindemellett irigységből sokszor direkt sodorja veszélybe a motorosokat. Én vezetem mindkettőt egy ideje balaesetmentesen, de tény, hogy a moci (még ha chopper is) veszélyes üzem. Csak éppen azt nem kéne elfelejteni, hogy ha valaki esik, az még nem feltétlen idióta gyorshajtó, hanem mondjuk egy őz, a magyar utak, vagy éppen egy őrült autós (azért ugye ilyen is van) áldozata!
  Ne legyetek ilyenek, egy halottról beszéltek!”
 • 21. őrgróf 2009. augusztus 05. 18:32
  „és még valami. gyakori a rablás azon formája, mikor valaki "segítséget kér", azután ellopják a cuccod, rosszabbik esetben leütnek!”
 • 20. őrgróf 2009. augusztus 05. 18:30
  „Öt milla felett van az autóm, van rajta index és használom is, ráadásul időben, és nem az utolsó pillanatban, mint oly sokan...de használom a motoron is, és képzeld: betartom a sebességkorlátozásokat! És ez a lényeg. közlekedj szabályosan, motorral, bicajjal, vagy bármivel!”
 • 19. Beemre 2009. augusztus 05. 17:56
  „Üdv!
  Autóval és motorral is közlekedem. Szerintem mindenkinek ki kellene próbálni mindkettőt.
  Motoron sokkal jobban kell figyelni. Gyakorlatilag semmibe veszik az embert. A közlekedési kultúránk finoman fogalmazva is a béka feneke alatt van.
  Az embernek a szemléletén kellene változtatni, hogy a közlekedésben résztvevő bármely más járművet vezető is ember. Őt is várják otthon! Szerintem ezt az egyetlen íratlan szabályt kellene betartani.
  A cserbenhagyásról ugye nem is beszélve... A közelmúltban több ismerősöm szenvedett balesetet és simán elmentek mellette. Édesapám két születésnapot ünnepel. Ha nincs mobilja és nem tud telefonálni róla is így cikkeznének most. Többen látták és elmentek mellette!
  Legjobb barátom motorral sodorta el egy autós. Mondanom sem kell meg sem állt, tovább ment. Nem feltétlen kell a motorral közvetlenül ütközni, hogy elessen az ember.
  Álszent dolog más járművel közlekedőkre kígyót, békát hányni. Magunk portáján kell rendet tartani!”
 • 18. bj029 2009. augusztus 05. 17:30
  „8. flexsnake 2009.08.05. 15:45
  Az érdekes lenne...”
 • 17. zetor 2009. augusztus 05. 17:27
  „6. hozzászólás kozi 2009.08.05. 17:10
  Ez így van és 5 milla feletti autókon nincs index...”
 • 16. kozi 2009. augusztus 05. 17:10
  „Részvétem.
  Elvonatkoztatva ettől a balesettől, egy dologra rájöttem miután naponta vezetek városban és azon kívűl is:
  A MOTOROSOKRA NEM VONATKOZIK A KRESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 15. Titanilla 2009. augusztus 05. 17:06
  „Hogy lennének az emberek az utakon toleránsak? ! Mikor itt is a hozzászólásokban egy motoros szerencsétlen halála ürügyén is egymást cseszegetik, ráadásul csöppet sem finoman. Miről beszélünk?”
34 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Furgonnal karambolozott a négytagú család

Súlyos balesetet szenvedett egy család szerdán Pilisvörösvár és Csobánka között, amikor autójuk… Tovább olvasom