Délmagyar logó

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 36°C Még több cikk.

Hansági rangadó Jánossomorján

A hétvégén ismét lesz megyei rangadó az NB III Bakony-csoportjában. A Jánossomorja–Csorna találkozón még a két régi edző ül a kispadon, miközben az SVSE és a Kapuvár gárdáját már új edzők irányítják.

Labdarúgás

Jánossomorja–Csorna. Turány Imre edző nem számíthat a sérült Tóth I., valamint a beteg Buza és Andrejcsák játékára. A tervezett összeállítás: Kopp – Koltai, Zalka, Andrejcsák (Görgics), Plachy (Hegedüs), Szalka, Drobnitsch (Szeitz), Molnár, Görgics, Molnár, Kovács.
Horváth László, a Csorna edzője a sérült Horváth I.-t és a három sárga lapos Baánt kénytelen nélkülözni, így a tervezett kezdőcsapat a következő lesz: Lőre – Németh I., Csik, Nagy Sz., Nyerges L., Jakab, Nyerges Á., Fenyő, Bárány, Tóth Z., Hollósi.
Kapuvár–Tapolca. Nehéz ősz vár Csorba János edzőre Kapuvárott, mert az egyébként is szűk játékoskeret Deák sérülése miatt tovább csökkent, így sok variációra nincs lehetősége az új edzőnek. A siker reményében várhatóan a következő csapatot küldi pályára: Kleizer – Bencsics, Riedinger, Horváth Gy., Szabó D., Áder, Marko, Horváth A., Böcskör, Pintér, Licskai.
Marcali–SVSE-GySEV. Katona Sándor, a soproniak új edzője Szabó A.-ra eltiltás, Varsányira és Geebre sérülés, Császárra, Bácskaira, Horváth B.-re és Grubicsra munkahelyi elfoglaltság miatt nem számíthat. A tervezett összeállítás: Németh G. – Lovranics, Katona S., Somogyi, Kuzmics, Reineck, Farkas, Párkányi, Kelemen, Katona A., Homor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Férfimérkőzés

Soproni sÖrdögök–Traiskir-

chen (osztrák) 77–61 (30–19, 10–17,… Tovább olvasom