Délmagyar logó

2017. 12. 13. szerda - Luca, Otília 2°C | 12°C Még több cikk.

Harc a jó hírnévért

Szombaton 19 órától Győrött rendezi meg az újjáalakult Magyar Utcai Harcosok Szövetsége a küzdősport speciális válfajának gáláját.

Küzdősport

Szeptember 3-án a Magvassy-sportcsarnokban rendezik az utcai harcosok küzdelemsorozatának győri fordulóját, melyre a helyszínen 14 órától bárki nevezhet. A versenyzők, akik előzetesen mérlegelésen és alapos orvosi vizsgálaton esnek át, –80 és +80 kg-ban mérhetik össze erejüket a riválisokkal.
A pénzdíjas viadal első két helyezettje a budapesti fináléba kerül, ahol aztán a végső győztes már milliós nagyságrendű összeggel gazdagodik.
Az utcai harcosok versenye 1994-ben indult hazánkban, ám másfél éve nem volt egy via-

dal sem. A közelmúltban teljesen újjáalakult a szövetség, új, fiatal vezetők kerültek a testület élére, melyet Jobbágyi József elnök és a győri Trimola Ákos társelnök vezet.
Céljuk, hogy a korábbi időszakban kialakult negatív véleményeket megváltoztassák, s ebben sokat számíthatnak a jól sikerült rendezvények. Az érdeklődés mindenesetre már most nagy, így várhatóan valamennyi helyszínen telt ház előtt küzdhetnek majd egymással az utcai harcosok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Közérdekű híre vagy jó ötlete, esetleg szabadidős programajánlata van? Rangos versenyt,… Tovább olvasom