Délmagyar logó

2017. 09. 20. szerda - Friderika 10°C | 19°C Még több cikk.

Hárman bennégtek egy autóban az M3-ason

Vélhetően ittas volt az a nő, aki egy BMW-vel belehajtott az előtte haladó Fiat Puntóba, amely szalagkorlátnak ütközött majd kigyulladt. A balesetben hárman meghaltak.
Feloldották az útzárat, megindult a forgalom az M3-ason

Feloldották az M3-as autópályán a kedd hajnali súlyos baleset miatt elrendelt teljes útzárat, de még mindig lassú a haladás Budapest felé - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedd délben az MTI-vel.

Beluzsárné Belicza Andrea elmondta: a több órán át tartó útzár miatt hatalmas dugó keletkezett, így jó ideig eltarthat, mire helyreáll a megszokott tempójú közlekedés az érintett pályaszakaszon.

Húsz kilométeres a kocsisor a hajnali baleset miatt az M3-ason a főváros felé vezető oldalon

Hatalmas a torlódás az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, miután a 44. kilométerszelvénynél hajnalban két autó ütközésekor az egyik jármű kigyulladt; három ember meghalt, kettő megsérült. A pályazár több óráig is eltarthat, érdemes már Hatvan előtt kerülőútra letérni - közölte a katasztrófavédelem és a rendőrség kedd reggel az MTI-vel.

Szabó János, a Pest megyei katasztrófavédelem igazgatóhelyettese elmondta: az égő járművet a gödöllői tűzoltók oltották el, majd a roncsot visszahűtötték, hogy a helyszínelés befejeztével szétdarabolhassák, s kiemelhessék belőle a holttesteket.

A teljes útzár miatt hatalmas a dugó a környéken, a körülbelül 20 kilométeres kocsisor vége Hatvannál vesztegel, de a kerülőútként használt 3-as főút is egyre telítettebb - közölte a megyei katasztrófavédelem helyszínen tartózkodó igazgatóhelyettese.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjének tájékoztatása szerint a teljes útzár még órákig is eltarthat. A forgalmat a kerekharaszti pihenőnél terelik le a 3-as főútra, ám az egyre növekvő kocsisor miatt jóval előbb érdemes kerülőútra letérni a főváros felé haladóknak - tanácsolta a szóvivő.

A vétkes autó felborult, az álodzatok autója kigyulladt

Három ember meghalt, kettő megsérült egy balesetben kedden hajnalban az M3-as autópályán a 44-es kilométerszelvénynél; a sztráda Budapest felé tartó oldalát az érintett szakaszon teljes szélességében lezárták - közölte az MTI-vel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője.

Kovács Viktória elmondta: az eddigi adatok szerint egy szlovák rendszámú BMW női vezetője feltehetően elaludt a volánnál, és nekiment az előtte haladó Fiat Puntónak, amely az ütközés következtében a szalagkorlátnak hajtott, majd kigyulladt.

Hárman bennégtek egy autóban az M3-ason. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán (galéria)

A Fiatban hárman bennégtek, holttestüket a tűzoltók az oltást követően találták meg a roncsok között - mondta a szóvivő. A kocsiból egy ember még időben ki tudott mászni, ő másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

A BMW vezetője könnyebb sérüléseket szenvedett, esetében felmerült az ittasság gyanúja, a rendőrség szakértők bevonásával folytatja a vizsgálatot - tette hozzá Kovács Viktória.

Hárman bennégtek egy autóban az M3-ason. Fotó: MTI/Mihádák Zoltán (galéria)

Az autópálya Budapest felé tartó oldalán az érintett szakaszon teljes útzár van, a közlekedőket Kerekharasztnál terelik el.

Az Állami Autópálya Kezelő honlapján szereplő tájékoztatás szerint a helyszínen már hajnali 6 óra előtt torlódás alakult ki, a forgalmat Hatvan és Bag között a 3-as főútra terelik.

Olvasóink írták

23 hozzászólás
12
 • 23. czindi 2012. augusztus 24. 08:07
  „Meghalt a negyedik ember is. A nő vérében alkoholon kívül kábszert is kimutattak. Ezek után a szemét ügyvédje még panaszt tett az előzetes ellen. Ember az ilyen? Őt (őket ) állítanám először a falhoz...No meg a "talárosok" némely tagját ( bár ezt is ki fogják modulálni! ) l. Zoltai gyerekek gyilkosa, stb....”
 • 22. Orsolya100 2012. augusztus 23. 19:40
  „http://hirek.msn.mainap.hu/itthon/vegignezte-aldozatai-halalat-a-politikus-lanya-21279/ még jó,hogy a kis unoka meggondolta magát és nem utazott a nagyszüleivel,mert ő is meghalhatott volna”
 • 21. Orsolya100 2012. augusztus 22. 19:38
  „Mivel ez a nő egy gazdag <moderálva>,tuti semmi sem fog vele történni, szépen vissza megy Szlovákiába. Még hogy vállalja a tette következményei,olyan ügyvéddel mint ami neki lesz én is mindent bűnt magamra vállalhatnék,de ki tudja, hátha csoda történik -.- http://www.delmagyar.hu/belfold_hirek/egy_volt_szlovak_miniszter_lanya_okozta_a_balesetet_az_m3-ason/2294154/”
 • 20. X_Y 2012. augusztus 22. 09:27
  „18.Palmer2011

  "Nem tudom, hogy szerez valaki ekkora vagyont, hogy ekkora bömösre futja"

  Így:

  "A BMW X6-ost vezető nő az ismert kassai vállalkozó, Július Rezeą testvére, Eva Varholíková-Rezeąová, értesült a Korzár kassai régiós lap a bumm.sk ismertetése szerint. A testvérek apja, Alexander Rezeą iparmágnás a Meciar-kormány minisztere volt."”
 • 19. X_Y 2012. augusztus 22. 05:53
  „"Ha pedig ekkora autót veszel MENJEN EL EGY VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGRE."

  A vezetéstechnikai tréninget kötelezővé kéne tenni mindenkinek, max. 1 évvel a jogosítvány megszerzése után.
  Magyarisztánban a vezetési tudás tragikus - 90%-nak megoldhatatlan probléma egy mélygarázsból kihajtani az emelkedőn, misson impossible a körforgalom, autópályán szintén a 80-90% "szédülős" és nem mer kimenni a szélére, ráadásul fel van háborodva ha valaki egy villantással felhívja a figyelmét hogy a 3 sávból a legbelsőben nem kellene 90-körül gurulni, a tükröt maximum sminkelésre/borotválkozáshoz használja.”
 • 18. Palmer2011 2012. augusztus 21. 22:56
  „Nem tudom, hogy szerez valaki ekkora vagyont, hogy ekkora bömösre futja, nem irigykedésből mondom. Lehet, hogy tisztességesen, de nem kellene ezeknek az embereknek is a földön járniuk vagy legalább gurulniuk ? Én úgy gondolom ilyenkor derül ki, hogy sokan nagyon elvetik a sulykot, amikor felviszi az Isten a dolgukat. Különben ez nem történt volna meg. Ha bulizni volt, ivott, egészségére, érezze jól magát, no de miért nem aludta ki ???? Az is kevéssé zavaró, ha külföldi a rendszáma, hogy ezzel is nyerjen. Valamennyire még ez is jogszerű lehet, de könyörgöm, azért életeket ne oltson már ki !!!! Ha pedig ekkora autót veszel MENJEN EL EGY VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGRE. Drága autónál, főleg emberéletnél NAGYON - NAGYON MEGÉRI !!!!”
 • 17. pardon 2012. augusztus 21. 21:51
  „gondolom a temetésükre elmegy”
 • 16. spéci71 2012. augusztus 21. 21:44
  „FELNŐTT EMBERI VEZETŐK,ELMÉLETILEG,EGYSZERŰEN NEM TUDOM MEGÉRTENI,AKI ISZIK ALKOHOLT,HOGY MER BEÜLNI UTÁNA A KOCSIBA VEZETNI?????? SEMMI FÉLELEM ÉRZET NE LEGYEN BENNE,AZÉRT EZ,DÚRVA!!! AKI ÍGY VEZET,AZZAL AZT CSINÁLNÁM,ABBAN A RÉSZEG ÁLLAPOTBAN,KIKÜLDENÉM EGY NAGY FORGALMÚ SZTRÁDÁRA,KAMIONOK KÖZÉ,HADD LEGYEN HALÁLFÉLELME,HA TÚL ÉLI,SZERENCSÉJE VAN,DE UTÁNA,ÉN NYÍRNÁM KI,VISSZAHOZNÁM AZONNAL A HALÁLBÜNTETÉST!!!SOKAN,MÉG A BŰNÖZÖK IS MEGGONDOLNÁK A TETTÜKET!!!AZ A KÚRVA NAGY BAJ,HOGY TOTOJGATJA A TÖRVÉNY A BŰNÖZŐKET,ÉS ÉLNEK,MINT MARCI HEVESEN!!NINCS EGY ÉP TÖRVÉNYHOZÓ SZERV,EBBEN AZ ORSZÁGBAN!!”
 • 15. bertife 2012. augusztus 21. 18:26
  „Már a nők is isznak vezetés előtt?
  Hová lesz így ez a világ?”
 • 14. Agáta 2012. augusztus 21. 16:30
  „Megint a vétlen autó utasai jártak sokkal rosszabbul.”
 • 13. tucat 2012. augusztus 21. 16:18
  „10. dowan
  Hiteles és jellegzetes pillanatképek. A stb-vel együtt. Bosszantanak bennünket, mégis tesszük, a "fehér hollókat" pedig nagyot szóló ágyúval levadásszuk. Nagyjából mindenki mindenkit. Mert a hollók majdnem mind feketék.
  Kívülről szemlélve vicces. Sajnos gyakran tragikus következményekkel.

  7. macs
  Igen. És a közlekedő közvélemény valóban tehetne sok mindent.
  Nem tesz. Egyelőre nem is fog. Tudjuk miért. De teljesen igazad van, ez lenne a megoldás, ha nem akarnánk a fejekben lévő káosz arrogáns és agresszívan rivalizáló kivetülései közepette, szükségtelenül fokozott veszélyben manőverezgetni egy életen át. Ki hosszabb, ki rövidebb ideig.
  Hosszú, sötét éjszakára készülj: mert messze még a hajnal, és közeledni se látszik, mert folyton megtoldjuk az éjt. Mert nem vagyunk elég bátrak ahhoz, hogy szabadok legyünk. Rabok vagyunk: a félelmeinktől fölgerjedt ösztöneink rabjai. De ne hidd, hogy az értelmünk csak pislákol! Nem, minden erejével szolgálja az ösztöneinket. :) Ez is vicces kívülről nézve, de igaz. Ami viszont tényleg mélyen alszik (de szerintem a lehetőségében létezik), az az intelligenciánk. A félelem ugyanis teljesen le tudja árnyékolni szegényt... Azt hiszem, te érzed, hogy ez cseppet sem témán kívüli, mert tudod, hogy nem létezik olyan téma, amihez e probléma nem illeszkednék hatalmas felületen. :)

  3. Horthyszobor
  Nem tudom, előfordult-e már, hogy egyetértünk, de most így van valamiképp: a hazai utak (az autópályának titulált gyilokjárókat is beleértve) és a közerkölcs, valamint a járművek jelentős részének a silány műszaki állapota miatt akár sokkal alacsonyabban is meg lehetne (kellene) állapítani a közutakon (és a közhasználatban lévő magánutakon) a megengedett legnagyobb sebességeket, a jelenlegieket csak ott engedélyezve (az adott útszakaszon külön táblával jelezve), ahol minden szükséges feltétel bizonyosan megvan hozzá.
  Jöhet a kollektív ledorongolás, felkészültem: bedugtam a fülemet. Azt pedig máris belátom, hogy mindaz, amiről a forró délután közepén álmodoztam, felesleges volna, hiszen a mostani sebességkorlátokat is általánosan elvárt dolog túllépni. Igaz, kedves "kolléga", aki alig másfél órája a lakott terület egy, még jó állapotú útjának az úttestjén a szekere összes vadászkürtjével meg attraktív és veszélyes manőverekkel igyekezett vérfagyasztó leckét adni nekem, amiért is alig két-három km/h-val voltam hajlandó az ott megengedett sebességet (50) túllépni?

  Elindultak négyen, s hárman már soha nem érnek haza.
  Aki elindul, annak valamennyire ezzel a lehetőséggel is számolnia kell. A világon mindenütt, de nálunk...
  Mindegy, igaza van Macsnak. Nagyon sajnálom, hogy semmire sem megyünk vele. Egyelőre biztosan, és a nem égi, hanem nagyon is földi jelek szerint még nagyon sokáig nem. De, a fenébe is, nem vagyok én isten, marha nagyot tévedhetek, és ez már akár holnap is kiderülhet! Nem is bánnám! Ez ügyben nem, bizistók!
  Mindegy, szendergek tovább, és verejtékes álmomban a hátán ringat a fél-ázsiai tevekaraván... Itt-ott szlovák málhások is lépdelnek a sorban, igaz. De nem vigasz. Nem lehet az semmiképp.”
 • 12. Ebgondolat 2012. augusztus 21. 15:27
  „És mi van a baleset okozójával? Őrizetbe vették? Előzetesbe kerül? Kap vagy 7 évet?”
 • 11. TrombiFrédi 2012. augusztus 21. 14:05
  „Szlovák rendszámmal már mindent lehet???”
 • 10. dowan 2012. augusztus 21. 13:14
  „Ugyan, erről a balesetről most hallottunk először és utoljára ...

  3.
  Nem az a gond hogy gyorsan mennek az autók, az autósok, hiszen ez a "dolguk", ezért veszünk / fejlesztenek jobb és jobb autókat. (a trabantba is lehet fotelt rakni :D)
  Hanem azzal barom balkáni közlekedési morállal van baj ami itthon eluralkodik. És ezért mindannyian felelősek vagyunk !!!
  Először csak mindenki egy kicsit figyelmesebb lenne, és jobban betartaná amit kell, máris nem kevéssel csökkene a balesetek száma.
  Vonatkozik ez a gyalogosokra (ugye kedves humán idióták akik a belv-hídon a strand oldalában gyalogolnak, és kiakadnak rájuk szólnak, bár lehet hogy csak olvasni nem tudnak :D ) , a szintén Szegedi részénél levő bicajos lámpánál ugye van az nyavalyás jobbra tarts, de ezt valahogy nem tudják betartani egyesek ...
  vagy csak szimplán a dedikált irányú bicajúton szembe bicajozó kedves emberek ... stb stb ...
  Szóval egy kis figyelem és semmi több.”
 • 9. JungHeinrich 2012. augusztus 21. 12:22
  „Gondolom majd kap 5 evet felfuggesztve. Szemely szerint egy szemelyes talalkozot javasolnek az elhunytak csaladjaval ....”
 • 8. karaly 2012. augusztus 21. 12:13
  „Minden tiszteletem az ilyen szörnyűségeknél közreműködő tűzoltóknak és rendőröknek!”
 • 7. macs 2012. augusztus 21. 12:04
  „5. THK,
  igazad van, nem lehet mindenki mellé rendőrt állítani, de talán a közvélemény tehetne valamit. Mondjuk nem keresne ezer, meg ezer érvet a gyorshajtók, a közlekedési szabályokat áthágók védelmében.”
 • 6. Stevvve 2012. augusztus 21. 11:08
  „sok sikert a háromszoros gyilkos ittas nő további életéhez”
 • 5. THK 2012. augusztus 21. 08:26
  „3,
  szép példáját miutatod az üres hőzöngésnek... :(

  Mit tegyenek: autópályán állítsanak meg mindenkit, nem ittas, nem fáradt-e?
  (de pláne a jogalkotó mit tegyen még - hiszen most is tiltott, amit a nő tett)”
 • 4. benzol 2012. augusztus 21. 07:59
  „elalvás és ittasság ellen mit lehet tenni?”
23 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálos áramütés ért egy kismamát - a baba állapota kielégítő

A tragédia - amelyet egy zárlatos mosógép okozott - Somban történt. A 7 hónapos magzat életét… Tovább olvasom