Délmagyar logó

2017. 12. 12. kedd - Gabriella 7°C | 15°C Még több cikk.

Hárman holtversenyben

Két hölgy található a Tippmester heti nyertesei között. Összetettben hárman állnak a lista elején.

Tippjáték

Szekér Ervinné győri nyugdíjas olvasónk lett a Tippmester heti nyertese, ő és Szigeti Gábor csaknem hibátlan szelvényt küldtek be szerkesztőségünkbe. Játékosaink csupán egyetlen mérkőzés végeredményét tippelték meg helytelenül. Kettőjük közül a sorsolás előbbi olvasónknak kedvezett, ő nyerte a futball-labdát, Szigeti Gábor második lett.
Szekér Ervinné egyébként nem áll hadilábon a szerencsével, ahogy azt elmondta, megrögzött rejtvényfejtő, nemrég például a fővárosban egy úgynevezett rejtvény-

triatlonon tette próbára tudását. Szinte minden rejtvényt megfejt és postára ad. Természetesen ezalól a Tippmester sem kivétel, barátjával együtt töltik ki hétről hétre a szelvényeket. Főleg a kézilabdát kedveli, de fia miatt, aki korábban futballozott, szívesen tippel a labdarúgó-mérkőzésekre is. Évekkel ezelőtt igencsak közeli kapcsolatba került Fortunával, egy autót nyert. Persze az igazsághoz tartozik, hogy rengeteg energiát, időt fordít a megfejtésekre. Ami a Tippmestert illeti, továbbra is hűséges játékosunk marad. Nagyon sokan – összesen 17-en – töltöttek ki 12 találatos szelvényt, közülük azonban csak egy játékosunk – szintén hölgyolvasónk –, Fáczán Gáborné (Sopron) lett a harmadik.
Nyereményeiket Győrött, az Újlak utcai szerkesztőségünkben vehetik át.
Összetettben hárman vezetik a listát, Balogh Balázs, Novák Béla és Világos Szilárd 131 pontot gyűjtött az eddigi fordulókban.
A játék 15. hetének helyes tippsora a következő: 1, 1, 2, 1, 1, 2, 1, 1, 2, 1, 1, 2, 1 + X.
További információk és a teljes eredménylista a www.tippmester.kisalfold.hu internetes oldalon található.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Olvassa a politikusokról írt könyveket?

Tovább olvasom