Délmagyar logó

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 15°C | 27°C Még több cikk.

Harmincmilliós múzeumbetörés

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyesei a képeken látható két férfit keresik, akik a sümegi Kisfaludy Múzeumba és Emlékházba törtek be június 11-én este 6 óra és 13-án reggel háromnegyed 9 között. Az ajtót kifeszítő tolvajok Kovács Margit- és Gácser Kata-kerá-

miákat, a XVIII. század első feléből származó asztali órákat, festményt, valamint korabeli ezüst és üveg használati tárgyakat tulajdonítottak el. A kár megközelíti a 30 millió forintot.

Az egyik férfi 30 év körüli, 170–175 centi magas, átlagos testalkatú. Arca hosszúkás, barnább bőrű, haja rövidre nyírt, oldalra fésült. Világos, rövid ujjú inget és kékes-szürkés nadrágot viselt, napszemüve-

gét a nyakába akasztva hordta. A másik férfi 30–35 éves, mintegy 175 centi magas, átlagos testalkatú. Világosbarna, normál hosszúságú, egyenes szálú haja volt. Arca markáns, jóvágású. Szürkés, selymes anyagú joggingnadrágot és abba betűrve világos, szürkés-zöldes mintás rövid ujjú nyári inget viselt.
A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel, esetleg a képeken látható férfiakkal kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, a 112-es, illetve a 107-es számon kérje a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletét, vagy közvetlenül a főkapitányság bűnügyi osztályát a 88/428-022-es telefonszám 1359-es mellékén.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A 3. helyért:

Németország–Portugália 3–1 (0–0) Tovább olvasom