Délmagyar logó

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 16°C | 25°C Még több cikk.

Három a beledi igazság:

és következett a ráadás

A kapuvári rendőrök elfogták a beledi benzinkút többszörös kifosztóit. A Celldömölk környéki elkövetők három esetben hatoltak be a töltőállomás épületébe, ahonnan több mint egymillió forint értékben vittek el dohányárut.
Három a magyar igazság. Ehhez a közmondáshoz tartották magukat azok a celldömölki fia-

talemberek, akiket a minap azonosítottak, majd fogtak el a kapuvári rendőrök.

Augusztusban kezdték

Az ügy szálai az elmúlt évre nyúlnak vissza. Augusztus végén ismeretlen tettesek az ablakot betörve hatoltak be a beledi Mol-benzinkút épületébe, ahonnan közel félmillió forint értékben vittek el különböző dohányárut.

Psszel, télen folytatták

A „látogatást” még abban az évben, szeptemberben és decemberben megismételték. Az ismételt betörések eredményeképpen több mint hatszázezer forintnyi dohányáru tűnt el a töltőállomás épületéből.

Egyikük már beismerte

Varga Krisztián százados, a kapuvári kapitányság osztályvezetője elmondta: a féléves nyomozás során már a kezdetekkor felmerült, hogy az elkövetők személye azonos. Ez igazolódott és a napokban elfogták két Celldömölk környéki fiatalember közül az egyiket, aki már részletes beismerő vallomást tett.
A Kapuvári Rendőrkapitányság nyomozást folytat ismeretlen tettes(ek) ellen, aki(k) a múlt hónap közepén egy beledi családi házból készpénzt és ékszereket tulajdonított(ak) el. Nem sokkal később szintén egy beledi házból – itt is besurranás módszerével – vittek el készpénzt és arany ékszereket. Ez utóbbi elkövetőjét is keresik a kapuvári nyomozók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetért az állatvédők tüntetésével?

Tovább olvasom