Délmagyar logó

2017. 09. 23. szombat - Tekla 11°C | 19°C Még több cikk.

Három kenderültetvény egy hét alatt

Sopronban alig egy hét leforgása alatt immár a harmadik kábítószer-ültetvényt sikerült felderíteniük a nyomozóknak. Ezúttal két fiatalember ellen indult büntetőeljárás.
Sopronban az Alsólövér utca egyik lakatlan családi házának pincéjében indiaikender-ültetvényre bukkantak a rendőrök. A tettes elfogását hosszas nyomozati munka előzte meg. A rendőröknek a ház külföldön élő tulajdonosa elmondta: több mint két éve adta bérbe pincéjét egy soproni műbútorasztalos fiatalembernek, aki akkor műhelyt szeretett volna kialakítani a helyiségből. Azonban a lakossági bejelentések más irányú elfoglaltságról szóltak. A jelzések alapján a gyanúsítottá vált 30 éves fiatalember – aki már korábban is összeütközött a törvénnyel – indiai kender termesztésére rendezkedett be. A férfi autójában egy övtáskában 17 darab alufóliába csomagolt növényi törmeléket (marihuánát) találtak. Az eljárás során a gyanúsított 22 éves testvérének Baross úti albérletében is találtak a nyomozók 32 darab, alufóliába csomagolt növényi törmeléket.
Egy hét alatt ez már a harmadik ültetvény, amit a rendőrség leleplezett. Az elsőt múlt héten a Kőfejtő út szomszédságában lévő erdőben, egy tövises-bozótos terület által körülhatárolt tisztáson fedezték fel, a következőt másnap a Balf és Fertőrákos közötti területen találták.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyenge pontok az önéletrajzban

Mit írjon az önéletrajzba, ha van olyan év, amikor nem dolgozott? Beszéljen-e a gyerekvállalási terveiről? Hogyan fogalmazzon, ha az angolja nem az igazi? Gyakorlott felvételiztetők első pillantásra kiszúrják a gyenge láncszemeket, és azonnal rákérdeznek ezekre a pontokra az interjún. A legfontosabb: ne hazudjon, de nem muszáj mindenről részletesen beszámolni. Tovább olvasom