Délmagyar logó

2016. 10. 24. hétfő - Salamon 8°C | 19°C

Három szakma mutatkozott be

Nagyszabású gálát rendeztek tegnap a soproni Handler-szakközépiskola végzős fodrász, kozmetikus, valamint divat szakos osztályainak tanulói. A GYIK-ban megtartott programot divatbemutató zárta.
A hagyományoktól eltérően az idei tanévben nem ősszel, hanem most tavasszal tartották meg a soproni Handler Nándor-szakközépiskola tanulói a divatgálát. A rendezvény a kismartoni (Eisenstadt) Berufschule és a soproni fodrásztanulók kontyfésülő versenyével vette kezdetét, ezt követte a kozmetikusok sminkkészítési megmérettetése.
Mint azt Steinbach Mária főszervező elmondta, a tegnapi alkalmon a végzős tanulók egyéni munkáit láthatta a közönség. – A mostani, tizenkettedik divatnapon a korábbiaktól eltérően nemcsak a ruhák, illetve készítőik versengtek – egészítette ki Steinbach Mária. – A fodrász- és kozmetikustanulóink is összemérhették tudásukat. Az elkészített ruhákat szintén tanulóink – mint modellek – mutatták be. Többek között azért jó az ilyen gála, mert a diákjaink megismerhetik, milyen a kifutón mozogni, s egyáltalán belekóstolhatnak a divat világába.
A tegnapi rendezvény sikerén közel hatvan tanuló dolgozott. S nemhiába. A nap zárásaként nagyszabású divatbemutatót tartottak. Előzetes témamegkötés nem volt, így a diákok szabadjára engedhették fantáziájukat. De nem annyira, hogy a bemutatott ruhák, frizurák, sminkek többségét ne lehetne a mindennapokban viselni.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem volt áram Ikrényben

Tegnap este olvasóink jelezték szerkesztőségünknek, hogy órákon keresztül nem volt áram Ikrényben és… Tovább olvasom