Délmagyar logó

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 27°C Még több cikk.

Hatalmi harc a győri városházán?

Szijjártó Péter, a győri Fidesz–KDNP frakciószövetség vezetője kacsának minősítette azt a hírt, amely szerint hatalmi harc robbant volna ki a polgármesteri kabinetiroda és a frakció között.
Máshogy képzelte el a városháza átalakítását a kabinetiroda és másképpen a frakció, s egyebek mellett ez is közrejátszott abban, hogy feszültség alakult ki a győri városházán. A közéleti berkekben gyorsan terjedő hírre Szijjártó Péter, a frakciószövetség vezetője reagált, aki cáfolt minden hatalmi torzsalkodással kapcsolatos hírt.
– Nem véletlen, miért éppen most röppent fel a furcsa és átláthatatlan kacsa – nyilatkozta a politikus.
– Azért, mert most zajlik a városháza átvilágítása, naponta előkerül egy csontváz a szekrényből. Nincs azonban az az erőltetett ármánykodás és szalámizási kísérlet, amely el tudna téríteni bennünket attól, hogy a programunkat megvalósítsuk. Politikai ellenfelünk szándéka sikertelen volt és az is marad, a párt egységes, a közgyűlési Fidesz–KDNP frakció pedig egy emberként támogatja Borkai Zsolt polgármestert – nyilatkozta Szijjártó Péter.
A frakciószövetség vezetője kacsának minősítette azt is, hogy párton belüli fenyegetések elhangzottak volna, spekulatív kitalációnak pedig azt, hogy bárki is kilátásba helyezte volna lemondását.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Laci imádja a spenótot, Anikó főz neki

Marsi Anikó spenótot főzött Palik Lászlónak. Az étel nem sikerült, de Laci egy szót sem szólt, csak… Tovább olvasom