Délmagyar logó

2017. 07. 20. csütörtök - Illés 21°C | 34°C Még több cikk.

hatvanéves idén

a Győri Elektromos

Hatvanéves a Győri Elektromos Vasas Sportkör, amelynek küldöttgyűlésén a Magyar Balázs vezetésével eddig tevékenykedő elnökséget választották újra.
Elismerésre méltó, hogy miközben az egykor sokak által irigyelt saját sporttelepet már csak bérletváltással vehetik igénybe – az ideiglenesen tevékenységét szüneteltető labdarúgó-szakosztályt kivéve –, a többi szakosztályban folyamatos a munka.
A Horváth János elnök és Bors Sándor szakosztályvezető által összefogott sakkozók folyamatos résztvevői az NB I/B osztály küzdelmeinek, az asztaliteniszezők pedig olyan eredményekkel is büszkélkedhetnek, mint amilyet az osztályban vezető női együttes produkál, amelynek fiatal tagjai közül többen is a korosztályos válogatott keretek tagjai. Közben az asztaliteniszezők férficsapata az NB II-ben játszik s a fiúcsapat az NB III szereplője. Gondolnak hát az utánpótlásra is, annyira, hogy most az okoz kellemes gondot: miként tesznek eleget a megnövekedő anyagi igényeknek, ha a Kovács Mária edző által irányított fiatal lányegyüttes megnyeri a bajnokságot és az A osztályba jut?
A Győri Elektromos VSE-ben honos egység az új elnökség megválasztásánál is megmutatkozott. Magyar Balázs elnök, Busa Antal, Csaplár Tamás, Horváth János, Kapui Róbert, Papp Zoltán, Takács Ferenc és Tóth Józsefné elnökségi tagok továbbra is bizalmat kaptak.
Az egyesület 60. évfordulójára nagyszabású rendezvényt terveznek, amelybe a gyárvárosi lakosságot is bevonják.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Átváltoztatjuk: Czollnerné Perleczky Ildikó

Jóval nyitottabb lett, és ezentúl több ruhafazont kipróbál, mielőtt a vásárlás mellett döntene… Tovább olvasom