Délmagyar logó

2017. 09. 19. kedd - Vilhelmina 13°C | 25°C Még több cikk.

Hazaküldött egy súlyos beteget egy egri orvos

Hazaküldött egy súlyosan sérült fiatalt egy egri orvos, és nem volt hajlandó beutalót sem adni a budapesti szájsebészeti klinikára a fiúnak, mondván: jöjjön vissza néhány nap múlva.
A 21 éves fiatalt végül a szülei vitték fel Budapestre, ahol csaknem három órás műtéten esett át. Az orvos szerint a szakma szabályai szerint járt el, a kórházigazgató viszont belső vizsgálatot indított az ügyben, ennek csütörtökre lesz eredménye. Az orvos egyébként tagja volt a kórházvédő bizottságnak is, amely azért alakult, hogy megakadályozzák, hogy az egri kórház működtetését elnyerő Hospinvest Zrt. legyen a munkáltatójuk.

Olvasóink írták

 • 13. nemecsekerno_007 2008. július 28. 12:23
  „eagle

  Igazad van abban, hogy a fejétôl b?zlik a hal. :)
  Miskolcon nemrég vezettek be egy szigorítást a rokkant-kártyával jogtalanul parkolókkal szemben. Mindenkit nyílvántartásba vesznek (rabosítanak) Én ezzel teljesen egyetértek, több területen is szükség volna ilyen és ehhez hasonló szigorításokra.
  DE!!!
  Ezt ki kellene terjeszteni a demokratikusan választott gengszterekre is. :) Mert nekik kellene jó példával az élen járni. Sajnos egyenlôre az a rendszer ami nálunk kiépült erre csekély esélyt ad. Civilként senkinek nincs esélye sem ezeken a dolgokon változtatni. Nyílván így épült ki a rendszer. :) Ja és ez ideológiától független. Latin-Amerika, ill. a 70-es évek Olaszországa ez Mo. most.
  Ettôl függetlenül mindent meg kell probálni. (Népszavazás, aláírásgy?jtés etc...) Mer´ a remény hal meg utoljára.”
 • 12. Jo Bacsi 2008. július 27. 22:17
  „Hat az orvos az semmivel se kulomb mint akarmelyik szakmunkas. Ha egy villanyszerelo "elkurja" es leag az epulet akkor buntetik es az allasat is elveszti. Az orvost is epp ugy el kell intezni sot meg jobban mert az feleskudott hogy az embereket gyogyitja. Lusta pokhendi tarsasag az egesz es vegre ra kellene jonni a magyarsagnak hogy a szekta kornak vege van es a kapitalizmusba mindenkinek egyenlo jogai vannak.”
 • 11. eagle 2008. július 27. 22:08
  „igen nemecsekero teljesen igazad van mi nem tudunk hatékonyan dolgozni mert amit kinn 1 óra alatt megcsinálnak nekunk nyolc ora is kevés mert nemzedékünk 1rézse a szocialista mentalitást képviseli a az ifjabb generáció nagyrésze meg a demokrácia hive ezért segélyekért jár és jobban megéll mint aki dolgozik.dehát fejétöl büdösödik a hal!!!!! viszont az orvosok lehetnének kicsit körültekintöbek enyi baki és nem marad élö ember az országba aztán ha külföldre menek melozni ezzel a tudásal ök is éhen halnak”
 • 10. nemecsekerno_007 2008. július 27. 15:11
  „Na megy már a hisztéria. :)

  Sajnos nem csak az orvosokra igaz, hogy nem szaggatják magukat ha dolgozni kell. Elég bemenni egy akármilyen állami hivatalba. Persze nagy tisztelet a kevés kivételnek. Mi vagyunk a leglustább nép az EU-ban, Málta után. Amikor érkölcsi válságról beszélünk akkor ez jelenti azt.
  De finoman megkérném a kommentelôket, hogy kotorásszanak az emlékezetükben egy kicsit. Minek nevezte és hogyan viszonyult a többség az olyan emberekhez mondjuk az osztályban, akik nagyon szorgalmasak voltak és sokat tanultak meg olvastak. Hát az biztos, hogy nem volt a többség büszke rá. :( Na itt a baj. (Persze a Nobel díjasainkra marha büszkék vagyunk, holott egy kivétellel mind külföldön dolgozott.)
  Ja és mindenki nézze meg a munkahelyét. Ha ott valaki jobban, szebben etc... akar dolgozni, akkor a többi hogy áll hozzá. Na errôl beszélgessünk, aztán lehet szidni mást.
  Egy a végletekig korrumpált, agymosott és lustává tett társadalom vagyunk amelyik még a múltjával sem tud szembenézni. Így lehet bárkit szidni.”
 • 9. azaz 2008. július 27. 14:49
  „7. ==> igaz beszéd, nagyon igaz!

  A betegjogi képviselő meg fogja gyógyítani! Ja, ja!
  A hülye pesti orvos, az meg azonnal megműtötte! Pedig megállapította az az egri b...f... hogy napokig ráér még a kezelésbe vétele.

  Nincs is helye ilyen orvosellenes cikknek! Csak valakit macskabántással meghurcoló féloldalas cikkeknek van létjogosultsága.”
 • 8. radenkó 2008. július 27. 14:37
  „Amelyik orvos nem látja el a beteget hivatásának megfelelően, azt el kell bocsájtani állasából . Orvosi hivatásától pedig el kell tiltani minimum 5 évre és utána csak abban az esetben praktizálhat ha újból
  szigorú vizsgát tesz. Így megelőzhetőek lennének , hogy az orvos
  bárkit bármelyik időszakban feleslegesen elutasítson vagy küldözgessen.”
 • 7. egal 2008. július 27. 14:00
  „Ez a bulvárlap=DM rosszabb a Blikknél. Az is szenzációhajhász,ez is. Vagy erre van igény?
  Már korábban is írtam egy másik ( orvosellenes ) cikk kapcsán, ha panasz van az ellátásra, fel kell keresni a betegjogi képviselőt !”
 • 6. Endre 2008. július 27. 12:52
  „Érdekes ez az egészségügyi "reform". A szolgáltatások egyértelműen romlottak a néhány évvel ezelőttihez képest. Eljutottunk oda, hogy az ember a szakorvost igénylő problémáival inkább magánorvoshoz jár, mert a tb keretén belül nem látják el, de úgy látszik, a súlyosabb esetekben már a háziorvoshoz sem szabad fordulni. Ugyanakkor tovább fizetjük a tb-járulékot, amit még szigorúbban be is hajtanak, mint eddig. Mi ez, ha nem az egészségügy burkolt magánosítása? Jó, legyen piaci alapú biztosítós rendszer, de akkor adják vissza a tb-járulékot, amit évtizedek alatt befizettünk!”
 • 5. Emberke 2008. július 27. 12:46
  „Erről cikkezett a múlt héten a lap, de ami nem tiszta dolog az egészben az az, amit a sebesülésről előadtak.
  Az egész nem más, mint egy jól kidolgozott, de "lógalába" lejáratósdi kampány a politikai érdekekkel szembeszegülő kórházvezetéssel szemben. Ráverik a balhét az egészségügyi intézményre, hogy ne kelljen a törvény előtt felenie a szadipapának, aki összeverte a gyerekét.”
 • 4. kyo 2008. július 27. 12:35
  „Arrólvan szó, hogy eddig az EMBEREK meg se merték UGATNI az orvosokat. Most meg rohadtul változott a VILÁG. Ezt el kell fogadni, s ez nagyon iS JÓL VAN ÍGY.”
 • 3. Raptor 2008. július 27. 12:02
  „Azt, hogy az orvosok társadalmi megítélése ennyire megromlott, azt csak maguknak köszönhetik meg annak a sajátos feudalizmusnak, amely az orvostársadalomban él.”
 • 2. KML 2008. július 27. 11:42
  „Annyira unalmas ez az újság. Nincs más téma, csak az orvosok gyalázása???????Na ezért nem vettem meg soha ezt az újságot.........”
 • 1. Mil 2008. július 27. 10:49
  „Nekem is van hasonló sztorim. Sőt, azt kell mondjam, nem is nagyon van pozitív tapasztalatom az eü-vel. Ami van, az is a múlt rendszerből. Akkor még voltak lelkiismeretes orovsok többen, akik nem csak a pénzre és a minél kevesebb melóra hajtottak, nem beleszartak az egészbe. Egyszerűen botrány ami ma eü címszóval idehaza van, botrány, nincs is értelme csinálni. Teljesen esetleges és véletlen, hogy ki gyógyul meg. Erre én nem adnkl pénzt. Régen is elvolt a világ eü nélkül. Legalább jobban vigyáznának magukra az emberek.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

18 éves balatonfüredi lány lett az Anna-bál szépe

A 18 éves, helybéli Csizmadia Alíz lett a 183. balatonfüredi Anna-bál szépe. A bálon teltház volt,… Tovább olvasom