Délmagyar logó

2017. 04. 25. kedd - Márk 6°C | 20°C Még több cikk.

Hejková a padon

Nagy megtiszteltetés érte a napokban Natalia Hejkovát, az MKB-Euroleasing vezetőedzőjét. A soproni szakembert választották meg az európai All Star-gálán az Európán kívüli válogatott kapitányának.

Kosárlabda

A jövő szerdai győri magyar női All Star-gála, valamint az amerikai női válogatott magyarországi fellépései mellett egy újabb nagyszabású rendezvényen jutnak főszerephez a hazánkban dolgozó szakemberek.
Március 8-án Pécsett rendezik az Euroliga All Star-gálát, melyen a rangos sorozatban részt vevő csapatok európai és Európán kívüli játékosaiból összeállított válogatottak csapnak össze.
Előbbi együttes szakvezetője a pécsiek mestere, Rátgéber László, míg a jórészt amerikai játékosokból álló gárda kapitánya a soproni MKB-Euroleasing vezetőedzője, Natalia Hejková lesz.
A megtisztelő felkéréssel kapcsolatban az edzőnő a következőket mondta: „Óriási megtiszteltetés ez, mely úgy érzem, a soproni klubnak szól, hiszen csapat hosszú évek óta szerepel az Euroligában. Szerencsére ezt a találkozót nem kell annyira komolyan venni. Ez egy gálameccs lesz, amelyen a legjobb játékosok mutathatják meg a női kosárlabda szépségeit. Nyilván előtérben a látványosság lesz majd ezen az eseményen.”

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kropfné Knipp Mária

Tovább olvasom