Délmagyar logó

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -8°C | -1°C Még több cikk.

Helyközi járatok: marad az útvonal

Az előzetes tervekkel ellentétben mégsem változott meg a helyközi autóbuszjáratok forgalmi rendje, ezért valamennyi autóbusz az eredeti útvonalon és az eredeti megállóhelyeket érintve közlekedik.
Az eredeti elképzelések szerint a helyközi autóbuszjáratok tegnaptól a Csatkai utcán át érték volna el a Csengery utcát. A forgalomelterelésre a Petőfi téri mélygarázs építése, illetve a Várkerület kétirányúsítása miatt lett volna szükség. A Kisalföld Volán számításait azonban keresztülhúzta a Csatkai utcában és a Deák téren végzett gázvezeték-rekonstrukciós munka, ezért az új forgalmi rend várhatóan csak a jövő héten kedden lép érvénybe, akkortól, amikor a Várkerületen – az Ógabona térig – kétirányú lesz a közlekedés.
Addigra talán befejeződik a gázvezeték építése és a helyreállítási munka a Deák tér–Csatkai–Frankenburg utca találkozásánál is. Erre utal, hogy ma hét órától délután három óráig az utat teljes szélességben lezárják.
Úgy tűnik, a felelősök már nem tudják kézben tartani az eseményeket, hiányzik a koordináció, a feladatok egyeztetése, ezért fordulhatott elő, hogy a Kisalföld Volánt nem vagy csak későn értesítették arról, hogy az Égáz bontási engedélyt kapott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Materazzi beismerte, hogy provokálta Zidane-t

Marco Materazzi beismerte, hogy a vasárnapi labdarúgó világbajnoki döntőben provokálta Zinedine… Tovább olvasom