Délmagyar logó

2017. 05. 30. kedd - Janka, Zsanett 14°C | 29°C Még több cikk.

Hétéves gyerekre támadt a kutya

Folytatás az 1. oldalról.

– A kutyát elkergettem, a kisfiút pedig ölbe vette a munkatársam – szerencsére a kaput belülről ki tudtuk nyitni – és azonnal autóba ültünk, hogy kórházba vigyük – mesélte Németh Lajos. – Végig beszéltem hozzá, eszméleténél volt, ő adta meg az édesapja telefonszámát is, akit értesítettem.
Hogy mi is történt pontosan, azt egyelőre nem lehet tudni. A nagymama elmondása szerint Gábor már több napja náluk lakott. Amikor megtörtént a baj, ő nem volt otthon, a nagypapa pedig a házban volt, ezért nem hallotta meg a gyerek sírását. A Miki névre hallgató kutyát tavaly ősszel fogadták be, az állatorvos szerint kétéves volt. Szelíd, békés, játszadozó kutyusként ismerték meg, korábban Gáborral is mindig barátságos volt. Nem tudja, miért támadt rá unokájára, de a majdnem tragédiával végződő eset után elvitette a sintérrel, hogy sohase fordulhasson elő hasonló eset.
– Az ölemben tartottam a kisfiút – mondotta Regényi Ákos. – Erősen vérzett a nyaka és a feje, attól tartottunk, hogy túl sok vért veszít. Ezért nem hívtunk mentőt, tudtuk, hogy minden perc számíthat.
A kórházban kiderült, hogy szerencsére nem esett komoly baja Gábornak – tudtuk meg édesapjától. Délelőtt még az intenzív osztályon ápolták és tartották megfigyelés alatt, délután pedig összevarrták fejsérüléseit.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

UEFA-kupa: Pályán a ferencváros

Labdarúgás

Balog Zoltán és Rósa Dénes is meghosszabbította szerződését a… Tovább olvasom