Délmagyar logó

2016. 12. 06. kedd - Miklós -5°C | 3°C

Hétfőtől ismét 2-es posta

Győr legforgalmasabb postáját tavaly júliusban zárták be – felújítás miatt. A munkákkal végeztek, hétfőtől ismét a vasútállomás mellett intézhetik a pénz- és levélfeladást az ügyfelek.
Mintegy 150 millió forintból újították fel Győr legnagyobb forgalmú, 2-es számú postáját. Az ügyfelek tavaly július óta a Révai Miklós u. 5. alatti Szárnyaskerék Hotel félemeletén intézhették ügyeiket, de hétfőtől ismét a régi helyre mehetnek pénzt és levelet feladni, csomagot átvenni. A nyitva tartás változatlan: hétfőtől péntekig 8–19 óráig, szombaton 8–12-ig lehet a posta szolgáltatásait kihasználni.
Bár az épületbe pénteken még csak a munkatársak léphettek be (a nyitás előtti előkészületeket végezték), a posta azt ígéri, az átalakítás után a 733 négyzetméteren számos újdonság bevezetésével teszik kényelmesebbé a szolgáltatásokat. A korábbi felvételi terem helyett például egy tágas ügyfélteret alakítottak ki, amelyet U alakban vesz körül a 15 ügyfélkapcsolati munkahely. A sorban állás elkerülése érdekében ügyfélhívó rendszert is mqködtetnek.
A postai szolgáltatások folyamatos ismertetésére információs sarkot üzemeltetnek; az üzleti megbeszélésekre pedig diszkrét lehetőséget biztosít a külön tárgyaló. A kereskedelmi áruk értékesítését korszerq postabolt biztosítja majd.
Maga a kivitelezés gyorsan, 5 hónap alatt zajlott le. A helyi védettség alatt álló épület homlokzatát eredeti állapotának megfelelően kellett felújítani, ezzel együtt az összes homlokzati nyílászárót korszerq, hangszigetelt üvegezésq nyílászáróra cserélték. S végül jó hír a nyárra: a posta teljes egészében légkondicionált.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres szegediek az országos médiában

Három Szegedről elszármazott médiaszemélyiség történetén keresztül bizonyítjuk a tételt: földieink… Tovább olvasom