Délmagyar logó

2017. 03. 23. csütörtök - Emőke 11°C | 21°C Még több cikk.

Hétfőig lehet jelentkezni az Erzsébet-táborokba

Jövő hétfőig lehet jelentkezni az Erzsébet-program keretében meghirdetett kedvezményes árú Balaton-parti gyermektáborokra.
A táborokat június közepétől augusztus végéig, egyhetes turnusokban tartják. Azoknak a családoknak, amelyeknél az egy főre jutó jövedelem kevesebb a 98 ezer forintos minimálbérnél, egy-, illetve kétezer forintot kell fizetniük önrészként. Ezért teljes ellátást és programokat kapnak a gyerekek.

Az idén kétféle Erzsébet-tábort hirdettek. Az egyikre iskolák, családvédelmi, gyermekjóléti intézmények jelentkezhetnek 10 fős csoportokkal. A másik fajta a tematikus üdülés: lesznek színjátszó-, illetve médiatáborok, lisztérzékeny gyerekeknek szólók, valamint sporttáborok magyar olimpikonok, világbajnokok részvételével.

A tematikus táborokra egyénileg is lehet jelentkezni, ám vannak bizonyos sportágak (köztük például az ökölvívás) amelynek táborába a szakszövetségeken keresztül lehet bejutni.

Jelentkezni a www.erzsebetprogram.hu internetes oldalon lehet, ám annak érdekében, hogy senkit ne zárjanak ki a lehetőségből, szerte az országban több mint 1500 helyen olyan központok működnek, amelyekben nemcsak a tájékozódásban, hanem a jelentkezésben is segítenek. A legközelebbi ilyen "segítőpont" megtalálásához az érintetteknek elegendő felhívniuk a 371-3242-es budapesti telefonszámot hétfőtől csütörtökig 9-16 óra, pénteken 9-13 óra között.

Tavaly 30 ezer gyerek vehetett részt az Erzsébet-program különböző táboraiban.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véglegesítik a választási szabályokat

Heteken belül pedig megkezdődik a kampányfinanszírozásról szóló törvény parlamenti vitája is. Tovább olvasom