Délmagyar logó

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 12°C | 27°C Még több cikk.

heti kétszáz vizsgálat

labdarúgás

Az elmúlt években többször is írtunk róla, hogy a labdarúgók a „holt szezonban” is keressék fel a megyei sportorvosi rendelést, csökkentve ezzel az idények előtti szokásos zsúfoltságot. Az illetékesek szerint a kérésük süket fülekre talált, ezért változtatásra szánták el magukat.


Dr. Gergó Kálmán megyei sportfőorvos: „Tekintettel arra, hogy az adminisztrációs tevékenységünk a jövőben növekedni fog, még inkább szeretnénk elkerülni a torlódásokat. Ezért a megyei labdarúgó-szövetséggel egyeztetve úgy döntöttünk: december első hetétől február első hetéig beosztjuk a megyebeli egyesületeket. Minden héten öt klub kerül sorra. A saját hetében mindenkit soron kívül fogadunk. Ez hetente mintegy kétszáz vizsgálatot jelent és ezt el tudjuk végezni.”
Az egyesületek heti beosztását a megyei LSZ elvégezte és azt az illetékesekhez eljuttatja.
„ A legegyszerűbb és legjobb az, ha a csapatoknál kiadják az igazolásokat azzal, hogy a játékosok egyenként jöjjenek be vizsgálatra. Ebben az esetben tudjuk legjobban elkerülni a torlódást. Természetesen a rendelés továbbra is nyitott, tehát bárkit fogadunk, ha a kapacitásunk engedi. Mi csupán elosztani kívántuk a heteket és a csapatokat, elsősorban a sportolók kényelme érdekében.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Doboz a levélpapírhoz

Tovább olvasom