Délmagyar logó

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -5°C | 0°C Még több cikk.

Hétvége - Adománygyűjtés és várakozás

A közélet, a kultúra és a gazdaság jeles Csongrád megyei képviselőit kérdezzük sorozatunkban arról, milyen programot választanak maguknak a hétvégén, s azt szívesen ajánlják-e másoknak is. Most Pádár Lászlóné, a Magyar Vöröskereszt megyei titkára mondja el, mivel tölti szabadidejét.
– Nagyra becsülöm a Délmagyarország és a Délvilág heti programajánlóját, mert onnan tájékozódom, s rendre annak segítségével szervezem a család szabadidős elfoglaltságait – árulta el módszerét Pádár Lászlóné. E hétvégén unokájával ajándékokat készítenek az Alsóvárosi Kultúrházban.

Az advent az adománygyűjtés, -szervezés és -rendszerezés időszaka a Magyar Vöröskereszt szervezetében. A mostani ezüst- és a jövő heti aranyvasárnapon például a megyebeli Tesco-áruházakban a gyerekek javára pénzadományt gyűjtenek. Most vasárnap részt vesz a szentesi jótékonysági koncerten, a római katolikus templomban, ahol szociális céllal, az idősek megsegítését szolgálja a perselyezés. S ha már Szentesen jár, akkor ott élő édesanyját is meglátogatja.

Kézműves játszónap: szombat 10 óra, szegedi Alsóvárosi Kultúrház. Magyar Vöröskereszt adománygyűjtése: szombat és vasárnap 10–18 óra között a szegedi és a vásárhelyi Tesco parkolója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óriási roham a .eu doménnevekért

A legnépszerűbb doménnév a sex.eu, de nincs sokkal lemaradva a poker.eu, a porn.eu és a casino.eu… Tovább olvasom