Délmagyar logó

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett 1°C | 6°C Még több cikk.

Hévíz

0 (0) Gyirmót 1 (1)

Hévíz, 500 néző. V.: Kovács G.


Miski – Kerek, Pogacsics (Kalmár), Czafit, Páli, Harth (Hegle), Honti, Györe, Németh, Kónya, Varsányi (Horváth). Edző: Glázer Róbert.
Sánta – Tóth A., Radics, Pék, Szabó Cs., Nagy, Török, Polyák, Károlyi (Kun), Korsós (Hegyi), Bieder (Tóth N.). Edző: Hannich Péter.
Gsz.: Korsós (11-esből).
Az első említésre méltó esemény húsz perc elteltével Sánta kapuja előtt adódott. Kerek játszotta meg pontos labdával Pálit, de ő 15 méterről csúnyán fölélőtt. A 35. percben Nagy László futott fel a jobb oldalon, kapura húzott, majd a 16-oson belülre érve Pogacsics szabálytalanul szerelte. Vitathatatlan 11-es. A büntetőt Korsós magabiztosan a jobb alsó sarokba lőtte. A 48. percben Páli adott nagyszerű labdát Kereknek, kitűnően kezelte le, majd 16 méterről, középről nagy erővel fölédurrantotta. Az 52. percben Kónya veszélyeztetett egy jobb alsóra tartó fejessel, de szerencsére célt tévesztett, centiméterekkel ment mellé a labda. Egy perc múlva Tóth András válaszolt egy zúgó bombával, de a tömörülő hazai védőkön elakadt a lövése.
Változatos, jó iramú volt a játék, felváltva veszélyeztettek a csapatok. A 65. percben Sánta mutatott be nagy bravúrt, Németh P. alsó sarokra tartó fejesét gyors vetődéssel hatástalanította, majd egy 25 méteres Kónya-lövést hárított jó érzékkel. A mérkőzés hátralévő részében igazi gólhelyzetet már nem tudtak kialakítani a csapatok, bár az utolsó periódus is hozott izgalmakat.
Jók: Varsányi, Kerek, Györe, ill. Radics, Nagy L., Török, Sánta.
Glázer Róbert: – A Gyirmót jobb csapat, mint mi, de ma jobban játszottunk náluk. Két dolog miatt veszítettünk: nem rúgtuk be a helyzeteinket és a játékvezető belenyúlt a mérkőzésbe.
Hannich Péter: – Három mérkőzésből kilenc pont, ami önmagáért beszél. De tudjuk, hol vannak a hibáink. Dolgozunk tovább.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Philips alelnöke a gazdaságért

Munkahelyteremtő és új, magas színvonalú technológiákat meghonosító tevékenységéért a Magyar Köztársasági Érdemrend lovagkeresztje kitüntetést vehette át augusztus 20-án Hans-Martin Maier, a Philips Components alelnöke, a Philips Kft. több mint egy évtizede Győrött élő és dolgozó ügyvezető igazgatója. Tovább olvasom