Délmagyar logó

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 7°C Még több cikk.

Hiller: nem szabad elkényelmesedni

Az egyszázalékos győzelem óriási dolog, és nagyon köszönöm azoknak, akik az MSZP-re voksoltak - mondta Nap-keltében Hiller István szocialista pártelnök, aki szerint most jobb ugyan a helyzet, mint négy éve, de elkényelmesedni nem szabad.
Büszke vagyok az embereinkre, az, hogy 39-29 a koalíció és a Fidesz aránya, illetve a megszerzett győzelmek "nagysága", azt jelzi, hogy jól választottunk - mondta a politikus, aki sehol nem csalódott, sőt - tette hozzá - a párt több helyen a várakozásainál jobb eredményt ért el. Ma 11 órakor folytatódnak az egyeztetések azzal az üzenettel a tarsolyban, hogy folytatni kell a koalíciónak folytatta Hiller, aki nem számít hosszan tartó, elnyúló tárgyalásokra.

Az MSZP ugyanakkor most nem fog annyira elkényelmesedni, mint négy éve sőt, még jobban belehúz, amit jelez a ma délutáni nagygyűlés is, de - hangsúlyozta a politikus - továbbra sem kell senkit "kézen fogva elvinni" az urnákhoz, továbbra is egyenesen és világosan kell beszélni - "Gyere el, szavazz a koalíció jelöltjeire!", és ennyi elég lesz - hangsúlyozta a pártelnök. Az MDF-fel való tárgyalásokra vonatkozó kérdésre Hiller nem válaszolt, csak azt hangsúlyozta, a választóktól jött üzenet arról szól, hogy a koalíció két pártja egyezzen meg! A visszaléptetésekről szólva azt mondta, a két párt tudja mit kell tenni ahhoz, hogy a következő forduló a koalíció győzelmével végződön.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kampánycsendet sértettek Csornán

Két, írásban beérkezett kifogásnak adott helyt és kampánycsend sértést állapított meg Csornán az 5. számú országgyűlési egyéni választókerületi választási bizottság. Tovább olvasom